Broccolitaart
45min
Gemakkelijk
Een gerecht dat je bijna voor elke gelegenheid kan bereiden? Met dit MAGGI recept maak je een overheerlijke hartige taart met broccoli, zongedroogde tomaat, brie en een knapperige korst van bladerdeeg. Hij is makkelijk te bereiden, lekker vullend én een genot uit de oven. Je kan deze hartige taart voor het avondeten of een leuk gezelschap serveren. Een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI, dat wordt pas smullen vanavond!
.
Voedingswaarde
Energie
555.86 kcal
koolhydraten
35.36 g
Eiwit
21.85 g
vetten
36.7 g
Voedingswaarde
Instructie
45 Minuten
Kook de broccoli
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de broccoli 4 minuten. Giet af in een vergiet en spoel met koud water. Bekleed een met boter ingevette, lage taartvorm met het bladerdeeg.
Meng de ingrediënten en verdeel over de ovenschaal
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer van het vuur af de eieren erdoor. Schep de broccoli en tomaatjes erdoor. Doe dit mengsel in de vorm en verdeel de brie erover.
Taart in de oven
Stop de taart voor circa 30 min. in de oven. Ondertussen kan je bedenken hoe je de tafel gaat dekken. Roep iedereen aan tafel en eet smakelijk!
Opmerkingen 0