Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

0
80min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zak
MAGGI Kaassaus
1  Zak
MAGGI Jus Naturel
800  g
Bloemkool
1 
Komkommer
1  Kg
Aardappelen
2  el
Azijn
4 
Rundersaucijs
1 
Peper, banaan, rauw
1 
Zout, tafel
5  g
Suikers, bruin

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
528.04 kcal
koolhydraten
52.72 g
Eiwit
32.1 g
vetten
22.87 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

80 Minuten
Kook de aardappelen en de bloemkool
0 min
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en houd ze warm met de deksel op de pan. Kook de bloemkool in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Bak de sausijzen
0 min
Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak in ongeveer 20 minuten de saucijzen bruin en gaar.
Bereid de kaassaus en de jus
0 min
Bereid de kaasaus en de jus naturel volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bereid de komkommersalade
0 min
Meng de komkommerschijfjes met de azijn en breng op smaak met zout, peper en een schepje suiker.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de sausijzen met de aardappelen en jus en de bloemkool met de kaassaus en geef de kokommersalade er apart bij.
Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Kook de aardappelen en de bloemkool 5

Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en houd ze warm met de deksel op de pan. Kook de bloemkool in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Bak de sausijzen 5

Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak in ongeveer 20 minuten de saucijzen bruin en gaar.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Bereid de kaassaus en de jus 5

Bereid de kaasaus en de jus naturel volgens de aanwijzing op de verpakking.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Bereid de komkommersalade 5

Meng de komkommerschijfjes met de azijn en breng op smaak met zout, peper en een schepje suiker.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Serveer het gerecht 5

Serveer de sausijzen met de aardappelen en jus en de bloemkool met de kaassaus en geef de kokommersalade er apart bij.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam