Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade
80min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
528.04 kcal
koolhydraten
52.72 g
Eiwit
32.1 g
vetten
22.87 g
Voedingswaarde
Instructie
80 Minuten
Kook de aardappelen en de bloemkool
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en houd ze warm met de deksel op de pan. Kook de bloemkool in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Bak de sausijzen
Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak in ongeveer 20 minuten de saucijzen bruin en gaar.
Bereid de kaassaus en de jus
Bereid de kaasaus en de jus naturel volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bereid de komkommersalade
Meng de komkommerschijfjes met de azijn en breng op smaak met zout, peper en een schepje suiker.
Serveer het gerecht
Serveer de sausijzen met de aardappelen en jus en de bloemkool met de kaassaus en geef de kokommersalade er apart bij.
Opmerkingen 0