Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bietensoep met geitenkaas

0
30min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
10 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 10 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
680 g
Bieten
7.5 g
Rode Peper
2 el
Peterselie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
46.4 kcal
Eiwit
2.37 g
koolhydraten
9.1 g
vetten
0.4 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

30 Minuten
Bak de ui en knoflook aan
1 min
Bak de ui en knoflook aan tot deze glazig zijn.
Voeg de rode peper toe
1 min
Voeg de rode peper toe en laat even mee bakken.
Voeg de bieten toe
1 min
Voeg de bieten toe en laat deze warm worden.
Voeg MAGGI basis voor Soep Kip en water toe
1 min
Voeg de MAGGI Basis voor Soep Kip en water toe zoals is beschreven op de verpakking. Laat dit ongeveer 10 minuten koken.
Pureer de soep
1 min
Pureer de soep tot deze glad is.
Serveer de soep met geitenkaas en peterselie
1 min
Haal de pan van het vuur. Verkruimel de geitenkaas boven de bietensoep en roer dit even door. Serveer de bietensoep met verse peterselie en peper. Eet smakelijk.
Bietensoep met geitenkaas

Bak de ui en knoflook aan 6

Bak de ui en knoflook aan tot deze glazig zijn.

Bietensoep met geitenkaas

Voeg de rode peper toe 6

Voeg de rode peper toe en laat even mee bakken.

Bietensoep met geitenkaas

Voeg de bieten toe 6

Voeg de bieten toe en laat deze warm worden.

Bietensoep met geitenkaas

Voeg MAGGI basis voor Soep Kip en water toe 6

Voeg de MAGGI Basis voor Soep Kip en water toe zoals is beschreven op de verpakking. Laat dit ongeveer 10 minuten koken.

Bietensoep met geitenkaas

Pureer de soep 6

Pureer de soep tot deze glad is.

Bietensoep met geitenkaas

Serveer de soep met geitenkaas en peterselie 6

Haal de pan van het vuur. Verkruimel de geitenkaas boven de bietensoep en roer dit even door. Serveer de bietensoep met verse peterselie en peper. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam