Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aspergesoep met ham

1
70min
Gemakkelijk
Deze lekkere aspergesoep met ham zet je zo op tafel.

Ingrediënten

-
10 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 10 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Groente
800  g
Witte asperges
300  g
Kruimige aardappel
300  g
Ham, in plakjes, normaal (ongeveer 11% vet)
125  g
Slagroom
2  el
Platte peterselie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
137.64 kcal
koolhydraten
10.49 g
Eiwit
8.8 g
vetten
7.25 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

70 Minuten
Voeg de ingrediënten aan de soep toe
0 min
Maak de soepbasis aan met water zoals aangegeven op de pot. Doe de soep in een grote pan en voeg de asperges en aardappelen toe. Breng de soep aan de kook en laat deze vervolgens 15 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep en voeg de overige ingrediënten toe
0 min
Schep per persoon een paar stukjes asperges uit de soep en zet apart. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer. Roer de room erdoor en warm alles samen nog 3 minuten door.
Serveer het gerecht
0 min
Verdeel de ham in de soepkommen en schep de hete soep erop. Verdeel de achtergehouden asperges erover en bestrooi met peterselie. Serveer met brood voor een volwaardige maaltijd.
Aspergesoep met ham

Voeg de ingrediënten aan de soep toe 3

Maak de soepbasis aan met water zoals aangegeven op de pot. Doe de soep in een grote pan en voeg de asperges en aardappelen toe. Breng de soep aan de kook en laat deze vervolgens 15 minuten zachtjes koken.

Aspergesoep met ham

Pureer de soep en voeg de overige ingrediënten toe 3

Schep per persoon een paar stukjes asperges uit de soep en zet apart. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer. Roer de room erdoor en warm alles samen nog 3 minuten door.

Aspergesoep met ham

Serveer het gerecht 3

Verdeel de ham in de soepkommen en schep de hete soep erop. Verdeel de achtergehouden asperges erover en bestrooi met peterselie. Serveer met brood voor een volwaardige maaltijd.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam