Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

(0)
30min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Saus voor Asperges
1  Zak
MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden
400  g
Spinazie
500  g
Witte asperges
4 
Zalmfilet
25  g
Boter
2  el
Olijfolie
4  Plakken
Bladerdeeg
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
787.38 kcal
Eiwit
75.03 g
koolhydraten
31.49 g
vetten
39.55 g
Voedingswaarde

Instructie

30 Minuten
  • Kook de asperges

    10 min
    Kook de asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bereid het bladerdeeg en zalm

    10 min
    Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de eidooier en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en bruin in het midden van de oven. Bak de zalm volgens de aanwijzingen op de Maggi 'Mals en kruidig' verpakking in twee koekenpannen.
  • Bereid de saus en spinazie

    5 min
    Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de spinazie.
  • Serveer het gerecht

    5 min
    Halveer de gebakken bladerdeegplakjes overlangs en leg de bodems op de borden. Verdeel de asperges en spinazie erop en leg de zalm erbij. Schep de saus erbij.
Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Kook de asperges 4

Kook de asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 graden.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Bereid het bladerdeeg en zalm 4

Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de eidooier en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en bruin in het midden van de oven. Bak de zalm volgens de aanwijzingen op de Maggi 'Mals en kruidig' verpakking in twee koekenpannen.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Bereid de saus en spinazie 4

Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de spinazie.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Serveer het gerecht 4

Halveer de gebakken bladerdeegplakjes overlangs en leg de bodems op de borden. Verdeel de asperges en spinazie erop en leg de zalm erbij. Schep de saus erbij.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Asperges
  • Avondeten
  • Europees
  • Hoofdgerecht

Probeer ook

Show more recipes

  • Tagliatelle met asperges en zalm

    Tagliatelle met asperges en zalm

    30 min Gemakkelijk
  • Witte asperges met ham en ei

    Witte asperges met ham en ei

    30 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met asperges en ham

    Ovenschotel met asperges en ham

    50 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met witte asperges en tomaat

    Ovenschotel met witte asperges en tomaat

    50 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies