Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

0
100min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

400 g
Spinazie
500 g
Witte asperges
4 
Zalmfilet
25 g
Boter
2 el
Olijfolie
4 Plakken
Bladerdeeg

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
761.04 kcal
Eiwit
74.64 g
koolhydraten
30.03 g
vetten
37.6 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

100 Minuten
Kook de asperges
0 min
Kook de asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bereid het bladerdeeg en zalm
0 min
Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de eidooier en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en bruin in het midden van de oven. Bak de zalm volgens de aanwijzingen op de Maggi 'Mals en kruidig' verpakking in twee koekenpannen.
Oven
0 min
Prik de plakjes bladerdeeg in met een vork en bestrijk ze met de eidooier. Leg de stukken zalm en de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak het geheel 15 minuten in de oven.
Bereid de saus en spinazie
0 min
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de spinazie.
Serveer het gerecht
0 min
Halveer de gebakken bladerdeegplakjes overlangs en leg de bodems op de borden. Verdeel de asperges en spinazie erop en leg de zalm erbij. Schep de saus erbij.
Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Kook de asperges 5

Kook de asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 graden.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Bereid het bladerdeeg en zalm 5

Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de eidooier en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en bruin in het midden van de oven. Bak de zalm volgens de aanwijzingen op de Maggi 'Mals en kruidig' verpakking in twee koekenpannen.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Oven 5

Prik de plakjes bladerdeeg in met een vork en bestrijk ze met de eidooier. Leg de stukken zalm en de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak het geheel 15 minuten in de oven.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Bereid de saus en spinazie 5

Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de spinazie.

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Serveer het gerecht 5

Halveer de gebakken bladerdeegplakjes overlangs en leg de bodems op de borden. Verdeel de asperges en spinazie erop en leg de zalm erbij. Schep de saus erbij.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam