Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

0
45min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Kg
Aardappelen
400  g
Andijvie
1  Zak
MAGGI Jus Uitjes
2  Blokjes
MAGGI Groentebouillon
0.5  tl
MAGGI Aroma
2  Stuks
Rookworst
250  g
Spekreepjes
2  tl
Sambal
2  el
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

45 Minuten
Aardappelen bereiden
2 min
Schil, was en kook de aardappelen gaar.
Rookworst bereiden
10 min
Verhit ondertussen een koekenpan en bak het spek gedurende 10 minuten krokant op. Leg de rookworsten in een gesloten binnenzak een kwartier in heet water.
Andijvie en stampen
5 min
Wanneer de aardappelen gaar zijn, doe de andijvie bij de aardappelen en stamp deze tot één geheel. Stamp het geheel niet te fijn voor nog een goede bite.
Jus bereiden
5 min
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg er net wat meer roomboter aan toe en een lepeltje sambal voor een pittige twist.
Serveren
5 min
Maak een kuiltje in de stamppot voor de jus en serveer het gerecht met de rookworst en de krokante spekjes eroverheen. Eet smakelijk!
Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

Aardappelen bereiden 5

Schil, was en kook de aardappelen gaar.

Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

Rookworst bereiden 5

Verhit ondertussen een koekenpan en bak het spek gedurende 10 minuten krokant op. Leg de rookworsten in een gesloten binnenzak een kwartier in heet water.

Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

Andijvie en stampen 5

Wanneer de aardappelen gaar zijn, doe de andijvie bij de aardappelen en stamp deze tot één geheel. Stamp het geheel niet te fijn voor nog een goede bite.

Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

Jus bereiden 5

Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg er net wat meer roomboter aan toe en een lepeltje sambal voor een pittige twist.

Andijviestamppot met een pittige twist van oma & opa van Jessica en Max

Serveren 5

Maak een kuiltje in de stamppot voor de jus en serveer het gerecht met de rookworst en de krokante spekjes eroverheen. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam