Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de groentemix in 4 minuten beetgaar. Bak de tomaat 3 minuten mee.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van een met de rest van de olie ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de ham en roerbakgroente, dan de rest van de aardappelschijfjes en schenk de saus erover.
Bestrooi het gerecht met de kaas en bak het in 25 minuten goudbruin en gaar. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon