Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

(0)
40 min
Gemakkelijk
Maak eens deze overheerlijke Hollandse pot! Malse hamlapjes gesudderd in jachtsaus, met sperziebonen en aardappelen. Genieten maar!

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI DAGSCHOTEL Sperziebonen Satesaus
500  g
Sperziebonen
1.5 
Witte ui
600  g
Aardappelen
300  g
Hamlappen
1 
Teentje knoflook
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
338.3 kcal
vetten
3.8 g
Eiwit
30.3 g
Voedingswaarde

Instructie

40 Minuten
  • Bak het vlees

    5 min
    Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak het vlees hierin goudbruin. Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en bak deze 2 minuten mee.
  • Bereid de kruidenmix

    30 min
    Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kruidenmix toe aan het vlees en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
  • Kook de aardappelen en de sperziebonen

    15 min
    Kook intussen de aardappelen in 15 minuten en de sperziebonen in 10 minuten gaar. Giet deze af.
  • Serveer het gerecht

    5 min
    Schep de aardappelen en sperziebonen door het vlees en serveer. Eet smakelijk!
Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Bak het vlees 4

Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak het vlees hierin goudbruin. Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en bak deze 2 minuten mee.

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Bereid de kruidenmix 4

Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kruidenmix toe aan het vlees en laat 30 minuten zachtjes sudderen.

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Kook de aardappelen en de sperziebonen 4

Kook intussen de aardappelen in 15 minuten en de sperziebonen in 10 minuten gaar. Giet deze af.

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Serveer het gerecht 4

Schep de aardappelen en sperziebonen door het vlees en serveer. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
4 + 1 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Doordeweeks
  • Eiwitrijk
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Lente
  • Nationaal
  • Regenseizoen
  • Rundvlees
  • Snel en makkelijk
  • Stamppot
  • Top gerecht
  • Uit de pan
  • Vlees
  • Vrienden
  • Weekenden
  • Weinig zout
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Hollands pannetje sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

    Hollands pannetje sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

    20 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies