
- Alle recepten
- Asperge recepten
- Kip recepten
- Pasta recepten
- Soep recepten
- Stamppot recepten
- Vegetarische recepten
- Vis recepten
- Wraps recepten
- Veelgestelde vragen over koken en eten
- Veelgestelde vragen over MAGGI
- Veelgestelde vragen over asperges
- Veelgestelde vragen over soep
- Veelgestelde vragen over stamppot

Voorkom vochtige ovenschotels
Soms kan door de groente in de ovenschotel het gerecht wat vochtig worden. Lees hier wat je dan kan doen.
Soms kan het voorkomen dat je ovenschotel vochtig uit de oven komt. Dit komt doordat vocht uit de ingrediënten komt tijdens het bakken in de oven. Wat kun je hier tegen doen?
- Groenten afgieten na het koken voordat je ze in de ovenschotel doet. Je kunt extra vocht uit de groenten halen door met een pollepel het vocht eruit te drukken.
- Laat de saus langer inkoken.
- Voordat je de ovenschotel aansnijdt kun je het gerecht even laten rusten. Dit geeft de saus de tijd om nog wat dikker te worden. Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie en laat nog 10 minuten staan nadat je hem uit de oven hebt gehaald.