Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • ProductcategorieĆ«n
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot

Soep tips

Maak jij graag soep? Lees hier tips om een nog beter resultaat te krijgen!

Het maken van een heerlijke soep is helemaal niet moeilijk. Hierbij geven we je graag nog wat extra tips waarmee je soep niet meer kan mislukken.

- Tomatensoep maak je zachter van smaak door voor het opdienen twee eetlepels melk door de soep te roeren

- Bak groenten eerst een paar minuten aan, voordat je de bouillon toevoegt. Dit zorgt voor meer smaak

- Soep krijgt meer smaak naarmate je hem langer op laat staan

- Laat de soep niet koken, dit zorgt ervoor dat smaak verloren gaat

- Soep kun je heel goed invriezen voor een volgende keer

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies