
- Alle recepten
- Asperge recepten
- Kip recepten
- Pasta recepten
- Soep recepten
- Stamppot recepten
- Vegetarische recepten
- Vis recepten
- Wraps recepten
- Veelgestelde vragen over koken en eten
- Veelgestelde vragen over MAGGI
- Veelgestelde vragen over asperges
- Veelgestelde vragen over soep
- Veelgestelde vragen over stamppot

Ovenschotel toppings
Gebruik jij paneermiddel om je ovenschotel krokant te maken? Er zijn tal van andere mogelijkheden!
Het krokante korstje op de ovenschotel is natuurlijk het allerlekkerst. Wij geven je graag een paar tips voor afwisseling in lekkere toppings op je ovenschotel:
- Noten
- Kaas
- Muesli
- Paneermeel: bestrooi de ovenschotel met paneermeel en verdeel over de bovenkant een paar klontjes boter.
- Kruidenlaag: meng fijngesneden kruiden zoals peterselie, bieslook en basilicum met paneermeel en verdeel over de ovenschotel.