Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • ProductcategorieĆ«n
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Ovenschaal en bord met vegetarische groenten ovenschotel met aardappelpuree en kaas op tafel

Ovenschotel toppings

Gebruik jij paneermiddel om je ovenschotel krokant te maken? Er zijn tal van andere mogelijkheden!

Het krokante korstje op de ovenschotel is natuurlijk het allerlekkerst. Wij geven je graag een paar tips voor afwisseling in lekkere toppings op je ovenschotel:

- Noten

- Kaas

- Muesli

- Paneermeel: bestrooi de ovenschotel met paneermeel en verdeel over de bovenkant een paar klontjes boter.

- Kruidenlaag: meng fijngesneden kruiden zoals peterselie, bieslook en basilicum met paneermeel en verdeel over de ovenschotel.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies