
- Alle recepten
- Asperge recepten
- Kip recepten
- Pasta recepten
- Soep recepten
- Stamppot recepten
- Vegetarische recepten
- Vis recepten
- Wraps recepten
- Veelgestelde vragen over koken en eten
- Veelgestelde vragen over MAGGI
- Veelgestelde vragen over asperges
- Veelgestelde vragen over soep
- Veelgestelde vragen over stamppot

Asperges bewaren
Van verse asperges kun je het best zo snel mogelijk genieten. In de groentelade van je koelkast blijven ze drie tot vier dagen goed. Wikkel ze dan wel in een vochtige theedoek, zodat ze niet uitdrogen.
Wil je de asperges langer bewaren om er bijvoorbeeld buiten het seizoen van te genieten, dan kun je witte asperges ook invriezen. Schil de asperges eerst zorgvuldig. Spoel ze vervolgens af, droog ze en verpak ze in een afsluitbare plastic diepvrieszak. In de vriezer zijn ze vier tot zes maanden houdbaar. Bij het ontdooien doe je de bevroren asperges in één keer in het kokende water (niet eerst ontdooien!) en kook je ze op de normale manier gaar.