Wrap met kip, paprika en ui
40min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
40 Minuten
Bereid het yoghurt kruidensausje
Doe de yoghurt in een schaaltje en roer de kruidenmix voor de saus erdoor.
Snijd de ingrediënten
Snijd de kip in blokjes en de paprika in stukjes. Snipper de ui.
Bereid de vulling
Bak de kip ca. 3 minuten aan in de olie, voeg de ui en paprika toe en bak ca. 2 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en het water toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, laat het geheel ca.
Bereid de wraps
Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 °C).
Serveer de wraps
Bestrijk de warme wrap met het yoghurt kruidensausje en beleg de wrap met de vulling. Rol de wrap op en serveer deze. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0