Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil en snijd de asperges in stukken en kook ze beetgaar. Snijd de rode ui in halve ringen, de proscuittoham in stukjes en de bieslook fijn. Kook ondertussen het ei en verkruimel deze. Nu zijn de toppings klaar!
Smeer het platbrood in met de tomatensaus en beleg het brood met ui, stukjes asperges en proscuittoham. Schenk de MAGGI aspergesaus erover, bestrooi de pizza met jonge kaas en zet hem dan 2,5 tot 3 minuten in de oven op 200 graden.
Voordat je de pizza op tafel zet bestrooi je deze nog met het verkruimelde ei en de bieslook.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Verzenden