Skip to main content

Bereidingswijze recept

 1. Roerbak de groenten

  Roerbak op hoog vuur de ui, knoflook, venkel en oregano 5 minuten in een hapjespan. Voeg op het laatst de paprika toe, puur om deze te verwarmen. Verwarm ondertussen het water voor de aardappelpuree.

 2. Bak de kabeljauw

  Bak de kabeljauw in een eetlepel olijfolie in 5 minuten gaar. Zodra de kabeljauw egaal wit is, is het klaar.

 3. Bereid de aardappelpuree

  Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking vermeld staat. Roer eventueel 2 eetlepels Parmezaanse kaas door de aardappelpuree.

 4. Meng de ingrediënten voor de stamppot

  Roer de groenten door de aardappelpuree. Serveer met de kabeljauw. Eet smakelijk!

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Boodschappenlijst

 • 1
  zakje
 • 1
  venkel
  (in dunne plakjes)
 • 4
  rode paprika
  (geroosterd en in repen)
 • 1
  ui
  (grof gesneden)
 • 300
  gram
  kabeljauwfilet
 • 1
  teen
  knoflook
  (geperst)
 • 2
  takjes
 • 2
  eetlepels
  Parmezaanse kaas

Variatietips

 1. Jouw variatietip
 2. Jouw naam

Maaltijdideeën

MAGGI helpt je graag bij het opdoen van ideeën voor het koken. Niet alleen met recepten, maar ook met artikelen waar je trek van krijgt, een groentekalender en andere hulpmiddelen waarmee je zo een lekkere en kindvriendelijke maaltijd op tafel zet. 

Lees meer

Plannen

Als je het druk hebt is het prettig om bij het koken vooruit te plannen, zeker met kinderen. Het scheelt tijd en meestal ook geld. Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken.

Lees meer

Boodschappentips

Maak een boodschappenlijstje zodat je gericht de winkel in kan gaan en geen dingen vergeet. Ook kan dit helpen om impulsaankopen te verminderen. Ga je boodschappen doen met kinderen? Stuur je kind op expeditie in de supermarkt en laat ze producten zoeken. Ondertussen kun jij je concentreren op de rest van de boodschappen.

Lees meer

Kooktips

Of je nu een echte keukenprins(es) bent of liefst snel een gezonde maaltijd op tafel zet voor je gezin, er valt altijd nog wel iets te leren in de keuken. Bijvoorbeeld hoe je in een handomdraai tomaatjes snijdt. Of hoe je je kinderen bij het koken kunt betrekken. Deze en andere kooktips krijg je van MAGGI.

Lees meer

Eten aan tafel

De avondmaaltijd is het moment van de dag dat jullie allemaal samen zijn. En dus wil je dat iedereen zit te smullen. Maar dat is niet altijd even makkelijk met kinderen. Samen eten is al snel een stuk gezelliger als je afspraken maakt en weet dat kinderen soms tijd nodig hebben aan iets te wennen. Zo moeten kinderen soms wel tien tot vijftien keer iets proeven voor ze de smaak gaan waarderen.

Lees meer

Opruimen & bewaren

Eten weggooien is zonde en in veel gevallen niet nodig. Restjes kunnen als basis dienen voor een volgende maaltijd, slappe groenten leven weer op in water en door voedsel op de juiste manier te bewaren heb je er langer plezier van. 

Lees meer
 1. Maaltijdideeën
 2. Plannen
 3. Boodschappentips
 4. Kooktips
 5. Eten aan tafel
 6. Opruimen aan tafel