Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

(0)
70min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Ovenschotel Witlof-crèmesaus
1  Zak
MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
500  g
Witlof
3 
Tomaten
1 
Witte ui
225  g
Kidneybonen
1 
Appel
1 
Ei
1  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
503.3 kcal
Eiwit
14.82 g
koolhydraten
86.64 g
vetten
10.16 g
Voedingswaarde

Instructie

70 Minuten
  • Verwarm de oven voor

    0 min
    Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • Bak de groenten en schep in een ovenschaal

    0 min
    Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui aan. Voeg de witlof toe en bak tot deze lichtbruin is. Roer de tomaat er door en bak kort mee. Haal de pan van het vuur.
  • Voeg de appel, bonen en gorgonzola toe

    0 min
    Roer de appel, kidneybonen en gorgonzola door de groente. Schep het mengsel in de ovenschaal.
  • Bereid de sausmix en giet over het gerecht

    0 min
    Voeg de inhoud van het zakje sausmix samen met de kookroom toe aan het water en roer goed door met een garde. Voeg daarna het ei toe en roer het nogmaals door. Giet over het groentemengsel. Strooi de walnoten er over.
  • Bereid de aardappelpuree

    0 min
    Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de puree op het groentemengsel.
  • Bak in de oven

    0 min
    Laat de ovenschotel ca. 30 minuten in de oven gaar en goudbruin worden.
Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

Verwarm de oven voor 6

Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

Bak de groenten en schep in een ovenschaal 6

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui aan. Voeg de witlof toe en bak tot deze lichtbruin is. Roer de tomaat er door en bak kort mee. Haal de pan van het vuur.

Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

Voeg de appel, bonen en gorgonzola toe 6

Roer de appel, kidneybonen en gorgonzola door de groente. Schep het mengsel in de ovenschaal.

Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

Bereid de sausmix en giet over het gerecht 6

Voeg de inhoud van het zakje sausmix samen met de kookroom toe aan het water en roer goed door met een garde. Voeg daarna het ei toe en roer het nogmaals door. Giet over het groentemengsel. Strooi de walnoten er over.

Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

Bereid de aardappelpuree 6

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de puree op het groentemengsel.

Vegetarische witlof ovenschotel met appel, gorgonzola en walnoten

Bak in de oven 6

Laat de ovenschotel ca. 30 minuten in de oven gaar en goudbruin worden.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 1

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
T Thelma

Ik mis de walnoten in het recept.

Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Europees
  • Hoofdgerecht
  • Vegetarisch

Probeer ook

Show more recipes

  • Witlofschotel met gehakt

    Witlofschotel met gehakt

    65 min Gemakkelijk
  • Vegetarische dagschotel met sperziebonen en satésaus

    Vegetarische dagschotel met sperziebonen en satésaus

    100 min Gemakkelijk
  • Zuurkool stamppot met appel

    Zuurkool stamppot met appel

    40 min Gemakkelijk
  • MAGGI Ovenschotel Bloemkool-room met gehakt

    MAGGI Ovenschotel Bloemkool-room met gehakt

    57 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies