Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetarische Indiase Tandoorisoep

0
20min
Gemakkelijk
Ben je vegetarisch of heb je gewoon zin in een lekkere soep? Nou dan ben op de juiste pagina. Met dit geweldige variatierecept van MAGGI zet je in een handomdraai een heerlijke vegetarische Indiase Tandoorisoep op tafel! Vol met gezonde granen, groente en een beetje yoghurt om er een fris vleugje aan te geven. Serveer het met een lekker stukje naanbrood en voila, een geweldig Indiaas gerecht waar je lekker van kan smikkelen. Kijk ook eens naar de andere vegetarische gerechten van MAGGI.

Ingrediënten

-
2
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Maaltijdpakket Indiase Kip Tandoori
200  g
Spinazie
125  g
Wortel
75  g
Ui, gesnipperd
100  ml
Yoghurt
500  ml
Water

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

20 Minuten
Bereid de basis
1 min
Bak de ui en de wortel 3 minuten, voeg de granen de mix en het water toe en breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur lager en laat het geheel 12 minuten pruttelen.
Voeg de spinazie toe
1 min
Voeg de (baby) spinazie de laatste 5 minuten toe, roer door en breng het geheel opnieuw aan de kook, zet dit na 1-2 minuten weer lager.
Serveer
1 min
Serveer de soep in een diep bord en voeg een paar eetlepels yoghurt toe voor een frisse vleug aan het gerecht. Eet smakelijk!
Vegetarische Indiase Tandoorisoep

Bereid de basis 3

Bak de ui en de wortel 3 minuten, voeg de granen de mix en het water toe en breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur lager en laat het geheel 12 minuten pruttelen.

Vegetarische Indiase Tandoorisoep

Voeg de spinazie toe 3

Voeg de (baby) spinazie de laatste 5 minuten toe, roer door en breng het geheel opnieuw aan de kook, zet dit na 1-2 minuten weer lager.

Vegetarische Indiase Tandoorisoep

Serveer 3

Serveer de soep in een diep bord en voeg een paar eetlepels yoghurt toe voor een frisse vleug aan het gerecht. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam