Vegetarische groenten ovenschotel met aardappelpuree kaas
35min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
389.14 kcal
koolhydraten
41.23 g
Eiwit
13.52 g
vetten
20.5 g
Voedingswaarde
Instructie
35 Minuten
Kook de broccoli
Breng een pan met ruim water aan de kook. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Blancheer de broccoli 4 minuten in het kokende water en giet af.
Bereid de overige groenten
Verhit 1 eetlepel olie in een ruime koekenpan en bak de pompoenblokjes in ongeveer 8 minuten net gaar. Bak de uien en knoflook 4 minuten mee en breng op smaak. Schep het mengsel met de broccoli in de ovenschaal. Verhit de andere eetlepel olie en bak de champignons ongeveer 4 minuten en voeg ze bij de andere groenten.
Bereid de aardappelpuree kaas
Bereid de aardappelpuree kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking maar met 50 ml minder water. Roer de eieren door de puree en verdeel deze over de groenten in de ovenschaal.
Bereid het gerecht in de oven
Bestrooi met de hazelnoten en bak de schotel in ca. 25 minuten goudbruin in de oven.
Opmerkingen 0