Vegetarische dagschotel zoetzuur met paprika en wortelen
60min
Gemakkelijk
1
Witte ui
200 g
Wortelen
1
Rode paprika
1
Gele paprika
125 g
Taugé
6
Ei
240 g
Rijst
2 el
Olijfolie
250 ml
Water
.
Voedingswaarde
Energie
641.37 kcal
Eiwit
27.83 g
koolhydraten
89.45 g
vetten
20.09 g
Voedingswaarde
Instructie
60 Minuten
Kook de rijst en bak de omeletten
15 min
Zet een pan met water op en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de omeletten. Giet 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak 3 platte omeletten, elk van 2 eieren.
Bak de verse groenten
15 min
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak eerst de gesnipperde ui kort aan. Voeg de wortel en paprika toe en bak deze kort mee.
Breng het gerecht op smaak met de kruiden
15 min
Voeg de mix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt en kijk op de verpakkingen voor aanwijzingen hoe je het water moet toevoegen. Breng daarna, onder af en toe roeren, het gehaal aan de kook. Laat het gerecht nog 3 minuten zachtjes doorkoken.
Maak de dagschotel compleet en serveer
15 min
Roer kort voor het serveren nog de taugé door het gerecht. Serveer de maaltijd met de rijst en de omeletten. Door de omeletten er bovenop te leggen heb je een prachtig gerecht gemaakt, binnen 15 minuten! Geniet lekker van deze vegetarische maaltijd, een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!
Opmerkingen 0