Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Zet een pan met water op en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de omeletten. Giet 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak 3 platte omeletten, elk van 2 eieren.
Bak de verse groenten
15 min
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak eerst de gesnipperde ui kort aan. Voeg de wortel en paprika toe en bak deze kort mee.
Breng het gerecht op smaak met de kruiden
15 min
Voeg de mix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt en kijk op de verpakkingen voor aanwijzingen hoe je het water moet toevoegen. Breng daarna, onder af en toe roeren, het gehaal aan de kook. Laat het gerecht nog 3 minuten zachtjes doorkoken.
Maak de dagschotel compleet en serveer
15 min
Roer kort voor het serveren nog de taugé door het gerecht. Serveer de maaltijd met de rijst en de omeletten. Door de omeletten er bovenop te leggen heb je een prachtig gerecht gemaakt, binnen 15 minuten! Geniet lekker van deze vegetarische maaltijd, een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!
Kook de rijst en bak de omeletten
4
Zet een pan met water op en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de omeletten. Giet 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak 3 platte omeletten, elk van 2 eieren.
Bak de verse groenten
4
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak eerst de gesnipperde ui kort aan. Voeg de wortel en paprika toe en bak deze kort mee.
Breng het gerecht op smaak met de kruiden
4
Voeg de mix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt en kijk op de verpakkingen voor aanwijzingen hoe je het water moet toevoegen. Breng daarna, onder af en toe roeren, het gehaal aan de kook. Laat het gerecht nog 3 minuten zachtjes doorkoken.
Maak de dagschotel compleet en serveer
4
Roer kort voor het serveren nog de taugé door het gerecht. Serveer de maaltijd met de rijst en de omeletten. Door de omeletten er bovenop te leggen heb je een prachtig gerecht gemaakt, binnen 15 minuten! Geniet lekker van deze vegetarische maaltijd, een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Verzenden
Opmerkingen
1
E
Eva
Vegetarische dagschotel en er zit gehakt in de ingrediënten?
Opmerkingen 1