Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Vegetarische dagschotel zoetzuur met paprika en wortelen

Vegetarische dagschotel zoetzuur met paprika en wortelen

(0)
60min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zak
MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt
1 
Witte ui
200  g
Wortelen
1 
Rode paprika
1 
Gele paprika
125  g
Taugé
6 
Ei
240  g
Rijst
2  el
Olijfolie
250  ml
Water
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
641.37 kcal
Eiwit
27.83 g
koolhydraten
89.45 g
vetten
20.09 g
Voedingswaarde

Instructie

60 Minuten
  • Kook de rijst en bak de omeletten

    15 min
    Zet een pan met water op en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de omeletten. Giet 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak 3 platte omeletten, elk van 2 eieren.
  • Bak de verse groenten

    15 min
    Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak eerst de gesnipperde ui kort aan. Voeg de wortel en paprika toe en bak deze kort mee.
  • Breng het gerecht op smaak met de kruiden

    15 min
    Voeg de mix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt en kijk op de verpakkingen voor aanwijzingen hoe je het water moet toevoegen. Breng daarna, onder af en toe roeren, het gehaal aan de kook. Laat het gerecht nog 3 minuten zachtjes doorkoken.
  • Maak de dagschotel compleet en serveer

    15 min
    Roer kort voor het serveren nog de taugé door het gerecht. Serveer de maaltijd met de rijst en de omeletten. Door de omeletten er bovenop te leggen heb je een prachtig gerecht gemaakt, binnen 15 minuten! Geniet lekker van deze vegetarische maaltijd, een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!
Vegetarische dagschotel zoetzuur met paprika en wortelen

Kook de rijst en bak de omeletten 4

Zet een pan met water op en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de omeletten. Giet 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak 3 platte omeletten, elk van 2 eieren.

Vegetarische dagschotel zoetzuur met paprika en wortelen

Bak de verse groenten 4

Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak eerst de gesnipperde ui kort aan. Voeg de wortel en paprika toe en bak deze kort mee.

Vegetarische dagschotel zoetzuur met paprika en wortelen

Breng het gerecht op smaak met de kruiden 4

Voeg de mix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt en kijk op de verpakkingen voor aanwijzingen hoe je het water moet toevoegen. Breng daarna, onder af en toe roeren, het gehaal aan de kook. Laat het gerecht nog 3 minuten zachtjes doorkoken.

Vegetarische dagschotel zoetzuur met paprika en wortelen

Maak de dagschotel compleet en serveer 4

Roer kort voor het serveren nog de taugé door het gerecht. Serveer de maaltijd met de rijst en de omeletten. Door de omeletten er bovenop te leggen heb je een prachtig gerecht gemaakt, binnen 15 minuten! Geniet lekker van deze vegetarische maaltijd, een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 1

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
E Eva

Vegetarische dagschotel en er zit gehakt in de ingrediënten?

Meer laden

Ontdek meer

  • Noedels & Rijst
  • Vegetarisch

Probeer ook

Show more recipes

  • Vegetarische dagschotel met sperziebonen en satésaus

    Vegetarische dagschotel met sperziebonen en satésaus

    100 min Gemakkelijk
  • Quiche met kip, prei, paprika en ui

    Quiche met kip, prei, paprika en ui

    60 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt

    Basisrecept: MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt

    20 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

    Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

    20 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies