Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetarische dagschotel met kerrie, zoete aardappel en kidneybonen

0
30min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Dagschotel Bloemkool-milde kerrie met kip
225  g
Kidneybonen
400  g
Zoete Aardappel
250  g
Prei
1 
Witte ui
160  g
Basmatirijst
1  el
Olijfolie
50  ml
Kookroom

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
513.71 kcal
koolhydraten
98.08 g
Eiwit
16.81 g
vetten
7.3 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

30 Minuten
Kook de rijst
0 min
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de ui en groenten
0 min
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui kort aan. Voeg de prei en zoete aardappel toe en bak deze 2 minuten mee.
Voeg de kruidenmix toe
0 min
Zet het vuur laag en voeg de mix, water en kookroom toe. Breng het geheel onder af en toe roeren aan de kook.
Voeg de kidneybonen toe en breng het aan de kook
0 min
Voeg de kidneybonen toe. Breng het geheel weer aan de kook. Laat nog 3 minuten zachtjes sudderen. Serveer met de rijst.
Vegetarische dagschotel met kerrie, zoete aardappel en kidneybonen

Kook de rijst 4

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vegetarische dagschotel met kerrie, zoete aardappel en kidneybonen

Bak de ui en groenten 4

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui kort aan. Voeg de prei en zoete aardappel toe en bak deze 2 minuten mee.

Vegetarische dagschotel met kerrie, zoete aardappel en kidneybonen

Voeg de kruidenmix toe 4

Zet het vuur laag en voeg de mix, water en kookroom toe. Breng het geheel onder af en toe roeren aan de kook.

Vegetarische dagschotel met kerrie, zoete aardappel en kidneybonen

Voeg de kidneybonen toe en breng het aan de kook 4

Voeg de kidneybonen toe. Breng het geheel weer aan de kook. Laat nog 3 minuten zachtjes sudderen. Serveer met de rijst.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam