Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetarische bloemkool ovenschotel met selderij en linzen

0
70min
Gemakkelijk
Een dagje geen vlees? Probeer eens het recept vegetarische bloemkool ovenschotel met selderij en linzen!

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

500 g
Bloemkool
250 g
Bleekselderij
225 g
Linzen
1 
Witte ui
1 
Ei
150 ml
Kookroom
1 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
254.2 kcal
Eiwit
14.33 g
koolhydraten
31.9 g
vetten
10.65 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

70 Minuten
Verwarm de oven voor
0 min
Verwarm de oven voor op 200 C.
Bak de groenten
0 min
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui aan. Voeg de bloemkool en bleekselderij toe en bak tot deze lichtbruin zijn.
Schep de ingrediënten in de ovenschaal
0 min
Haal de pan van het vuur en roer de linzen er door. Schep het mengsel in een ovenschaal.
Bereid de sausmix en giet over de groente
0 min
Voeg de inhoud van het zakje sausmix samen met de kookroom toe aan het water en roer goed door met een garde. Voeg daarna het ei toe en roer het nogmaals door.
Bak in de oven en serveer
0 min
Laat de ovenschotel ca. 30 minuten in de oven gaar en goudbruin worden.
Vegetarische bloemkool ovenschotel met selderij en linzen

Verwarm de oven voor 5

Verwarm de oven voor op 200 C.

Vegetarische bloemkool ovenschotel met selderij en linzen

Bak de groenten 5

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui aan. Voeg de bloemkool en bleekselderij toe en bak tot deze lichtbruin zijn.

Vegetarische bloemkool ovenschotel met selderij en linzen

Schep de ingrediënten in de ovenschaal 5

Haal de pan van het vuur en roer de linzen er door. Schep het mengsel in een ovenschaal.

Vegetarische bloemkool ovenschotel met selderij en linzen

Bereid de sausmix en giet over de groente 5

Voeg de inhoud van het zakje sausmix samen met de kookroom toe aan het water en roer goed door met een garde. Voeg daarna het ei toe en roer het nogmaals door.

Vegetarische bloemkool ovenschotel met selderij en linzen

Bak in de oven en serveer 5

Laat de ovenschotel ca. 30 minuten in de oven gaar en goudbruin worden.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam