Varkenslapjesstoof met gekookte aardappels
200min
Gemakkelijk
1 Zakje
600 g
Sperziebonen
200 g
Cherrytomaten
500 g
Varkenslapje
1 Kg
Aardappel
1 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
200 Minuten
Bak het vlees
Verhit 1 el olie in en braadpan en bak de varkenslapjes aan iedere kant in maximaal 1 minuut bruin.
Voeg de stoofmix toe
Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van de kruidenmix toe aan het vlees. Roer goed door en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur weer laag en stoof het vlees met de deksel op de pan in ongeveer 1½ uur gaar.
Kook de aardappels
Kook de aardappels met wat zout in ongeveer 20 minuten gaar.
Bereid de groenten
Kook de sperziebonen in ongeveer 10 minuten gaar en giet ze af. Schep de cherrytomaatjes erdoor en breng op smaak.
Serveer het gerecht
Serveer de stooflapjes met de aardappels en sperziebonen.
Opmerkingen 0