Tagliatelle met romig varkensvlees
25min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
508.33 kcal
Eiwit
28.17 g
koolhydraten
68.49 g
vetten
13.34 g
Voedingswaarde
Instructie
25 Minuten
Kook de tagliatelle
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid het vlees en bak de groenten
Kruid het vlees naar smaak. Verhit de boter in een hapjespan en bak het vlees 3 minuten op matig vuur. Voeg de ui en courgette toe en bak 5 minuten zachtjes mee.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het vlees en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes sudderen.
Serveer het gerecht
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep het vlees met saus erover. Maak er met een tomatensalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0