Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tagliatelle met romig varkensvlees

0
25min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
1 
Witte ui
1.5 
Courgette
225  g
Varkensschnitzel
225  g
Tagliatelle
20  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
508.33 kcal
Eiwit
28.17 g
koolhydraten
68.49 g
vetten
13.34 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

25 Minuten
Kook de tagliatelle
1 min
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid het vlees en bak de groenten
1 min
Kruid het vlees naar smaak. Verhit de boter in een hapjespan en bak het vlees 3 minuten op matig vuur. Voeg de ui en courgette toe en bak 5 minuten zachtjes mee.
Bereid de saus
1 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het vlees en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes sudderen.
Serveer het gerecht
1 min
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep het vlees met saus erover. Maak er met een tomatensalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Tagliatelle met romig varkensvlees

Kook de tagliatelle 4

Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Tagliatelle met romig varkensvlees

Bereid het vlees en bak de groenten 4

Kruid het vlees naar smaak. Verhit de boter in een hapjespan en bak het vlees 3 minuten op matig vuur. Voeg de ui en courgette toe en bak 5 minuten zachtjes mee.

Tagliatelle met romig varkensvlees

Bereid de saus 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het vlees en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes sudderen.

Tagliatelle met romig varkensvlees

Serveer het gerecht 4

Verdeel de tagliatelle over de borden en schep het vlees met saus erover. Maak er met een tomatensalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam