Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tagliatelle met asperges en zalm

0
30min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Saus voor Asperges
600  g
Witte asperges
150  g
Gerookte Zalm
225  g
Tagliatelle
2  tl
Basilicum
25  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
495.27 kcal
koolhydraten
65.51 g
Eiwit
25.67 g
vetten
15.02 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

30 Minuten
Kook de asperges
1 min
Schil de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm en kook ze in 10 minuten beetgaar.
Kook de pasta en bereid de saus
1 min
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Giet de asperges af, maar vang het kookvocht op. Bereid de saus voor asperges met kookvocht in plaats van water en met de boter volgens de aanwijzingen en schep de asperges erdoor.
Serveer het gerecht
1 min
Schep de pasta op de borden. Schep de saus met asperges erover en verdeel de zalm, kaas en basilicum erover. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Tagliatelle met asperges en zalm

Kook de asperges 3

Schil de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm en kook ze in 10 minuten beetgaar.

Tagliatelle met asperges en zalm

Kook de pasta en bereid de saus 3

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Giet de asperges af, maar vang het kookvocht op. Bereid de saus voor asperges met kookvocht in plaats van water en met de boter volgens de aanwijzingen en schep de asperges erdoor.

Tagliatelle met asperges en zalm

Serveer het gerecht 3

Schep de pasta op de borden. Schep de saus met asperges erover en verdeel de zalm, kaas en basilicum erover. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam