Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spaghetti tomatensaus met surimi

0
40min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Blokje
MAGGI Bouillonblokjes 32
2 
Teentje knoflook
600  g
Tomaten
3 
Bosui
225  g
Doperwten, diepvries
300  g
Surimi
225  g
Spaghetti
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
561.19 kcal
koolhydraten
82.94 g
Eiwit
31.16 g
vetten
11.89 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

40 Minuten
Kook 300 ml water, de tomatenblokjes en het bouillonblokje
1 min
Verhit de olie in een kookpan en bak hierin op laag vuur de knoflook 2 minuten (niet bruin laten worden). Voeg 300 ml water, de tomatenblokjes, en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur, met het deksel van de pan, 20 minuten zachtjes koken.
Kook de pasta
1 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de doperwten en serveer het gerecht
1 min
Verwarm de doperwten 5 minuten in de tomatensaus. Schep de saus met de surimi en lente-ui door de pasta en serveer. Eet smakelijk.
Spaghetti tomatensaus met surimi

Kook 300 ml water, de tomatenblokjes en het bouillonblokje 3

Verhit de olie in een kookpan en bak hierin op laag vuur de knoflook 2 minuten (niet bruin laten worden). Voeg 300 ml water, de tomatenblokjes, en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur, met het deksel van de pan, 20 minuten zachtjes koken.

Spaghetti tomatensaus met surimi

Kook de pasta 3

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Spaghetti tomatensaus met surimi

Verwarm de doperwten en serveer het gerecht 3

Verwarm de doperwten 5 minuten in de tomatensaus. Schep de saus met de surimi en lente-ui door de pasta en serveer. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam