Roerbaknoedels met zalm en groenten
50min
Gemakkelijk
300 g
Sperziebonen
1
Gele paprika
125 g
Taugé
3
zalmfilets
30 g
Zaden, sesamzaad, heel, gedroogd
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
50 Minuten
Kook de sperziebonen
Kook de sperziebonen 8 minuten voor in ruim water.
Bak de zalm
Breng de zalm op smaak met een klein beetje van de kruidenmix van de roerbaknoedels. Bak de zalm in een koekenpan met een scheutje olijfolie om en om aan.
Bak de sperziebonen en paprika aan
Verwarm een scheutje olijfolie in de wok en bak bak hier de sperziebonen met paprika in aan.
Voeg de kruidenmix en het water toe
Voeg de kruidenmix en 300 ml water toe en breng aan de kook.
Voeg de noedels toe
Voeg de ongekookte noedels toe. Verwarm dit tot het vocht door de noedels is opgenomen en ze gaar zijn.
Voeg de taugé toe
Voeg de taugé toe en verwarm dit 3 minuten mee.
Serveer het gerecht
Verdeel de roerbaknoedels over kommetjes en serveer de zalm er op. Besprenkel vóór het serveren met sesamzaadjes.
Opmerkingen 0