Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ravioli met Sugo saus

(0)
103min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1000  g
MAGGI Runderbouillon
2 
Uien, rauw
2 
Teentje knoflook
0.5 
Peterselie
3 
Bospeen
1 
Rozemarijn, vers
200  g
Rundergehakt
400  g
Tomaten
70  g
Tomatenpuree
350  g
Bloem
2  el
Olijfolie
2 
Eieren
5  g
Zout, tafel
2  l
Water
300  g
Mager rundergehakt
45  ml
Witte Wijn
1 
Eieren
60  g
Snijbiet, Zwitsers, rauw
1  Plakje
Boterhammen
45  ml
Melk
45  g
Kaas, ricotta, volle melk
45  g
Parmezaanse Kaas
100  g
Braadworst
70  g
Specerijen, marjolein, gedroogd
1 
Knoflook, rauw
2  g
Nootmuskaat
1 
Laurier

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
991.91 kcal
Eiwit
59.81 g
koolhydraten
103.56 g
vetten
40.6 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

103 Minuten
Bereiding van de ravioli
40 min
Maak een bergje van de patentbloem op je werkblad en maak een kuiltje in het midden. Breek in het kuiltje de eieren, olijfolie, wat zout en water. Meng alles door elkaar met je handen, tot je een bal hebt gevormd dat niet meer plakt. Als het deeg te droog is, voeg dan nog wat water toe. Als het te nat is, gebruik dan nog wat extra bloem. Verpak het deeg in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast. Maak intussen de vulling.Rul het gehakt in een braadpan op middelhoog vuur. Blus het af met een scheutje witte wijn en laat verdampen. Laat het gehaktmengsel uitlekken in een vergiet. Kook de snijbiet (of spinazie) en laat uitlekken in een vergiet. Pers met je handen het overtollige vocht eruit. Week de witte boterham zo’n 10 minuten in de melk en knijp de boterham uit. Doe het gehakt, de snijbiet en de boterham in een keukenmachine. Voeg hier de ricotta, parmezaan, mortadella, majoraan, een ei en een teen knoflook toe. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Mix tot een smeerbaar mengsel, als het mengsel te droog is, voeg dan een klein scheutje olijfolie toe. Leg de vulling in de koelkast en ga door met het deeg.Rol het deeg met behulp van een deegroller uit tot een ronde, platte schijf. Doe dit zo dun mogelijk. Haal, wanneer je een pastamachine hebt, de schijf door de pastamachine en begin op stand 1. Het deeg wordt nu steeds dunner en langer. Halveer het deeg als je op stand 3 bent. Ga door tot stand 6 of 7, tot je een dun pastavel hebt. Halveer ieder pastavel. Nu kun je hier ravioli van maken.Verdeel het ene pastavel met de vulling. Niet te veel, anders loopt het eruit tijdens het koken. Leg hier vervolgens het andere pastavel overheen. Plak de vellen aan de zijkanten goed vast met je handen. Vervolgens kun je hier met een deegwieltje, mes of met behulp van een glas ravioli uitsteken.Je kunt het teveel aan ravioli invriezen. Doe dit voordat je de ravioli gaat koken.
Bereiding van de saus
62 min
Maal de uien, knoflook, peterselie, bospenen en rozemarijn in een keukenmachine fijn. Fruit het uienmengsel aan in flink wat olijfolie. Doe het gehakt erbij en laat even meebakken. Voeg nu de tomatenstukjes, tomatenpuree, het MAGGI bouillonblokje en de laurier toe en laat minimaal 1 uur pruttelen.Kook de verse ravioli zo’n 2 minuten in kokend water.
Serveer
1 min
Verdeel de ravioli samen met de saus op een grote schaal of borden. Maak af met een klontje boter en wat extra geraspte parmezaan. Eet smakelijk!
Ravioli met Sugo saus

Bereiding van de ravioli 3

: Nootmuskaat, Specerijen, marjolein, gedroogd, Braadworst, Teentje knoflook, Kaas, ricotta, volle melk, Eieren, Parmezaanse Kaas, Melk, Boterhammen, Snijbiet, Zwitsers, rauw, Witte Wijn, Mager rundergehakt, Water, Zout, tafel, Olijfolie, Bloem

Maak een bergje van de patentbloem op je werkblad en maak een kuiltje in het midden. Breek in het kuiltje de eieren, olijfolie, wat zout en water. Meng alles door elkaar met je handen, tot je een bal hebt gevormd dat niet meer plakt. Als het deeg te droog is, voeg dan nog wat water toe. Als het te nat is, gebruik dan nog wat extra bloem. Verpak het deeg in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast. Maak intussen de vulling.Rul het gehakt in een braadpan op middelhoog vuur. Blus het af met een scheutje witte wijn en laat verdampen. Laat het gehaktmengsel uitlekken in een vergiet. Kook de snijbiet (of spinazie) en laat uitlekken in een vergiet. Pers met je handen het overtollige vocht eruit. Week de witte boterham zo’n 10 minuten in de melk en knijp de boterham uit. Doe het gehakt, de snijbiet en de boterham in een keukenmachine. Voeg hier de ricotta, parmezaan, mortadella, majoraan, een ei en een teen knoflook toe. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Mix tot een smeerbaar mengsel, als het mengsel te droog is, voeg dan een klein scheutje olijfolie toe. Leg de vulling in de koelkast en ga door met het deeg.Rol het deeg met behulp van een deegroller uit tot een ronde, platte schijf. Doe dit zo dun mogelijk. Haal, wanneer je een pastamachine hebt, de schijf door de pastamachine en begin op stand 1. Het deeg wordt nu steeds dunner en langer. Halveer het deeg als je op stand 3 bent. Ga door tot stand 6 of 7, tot je een dun pastavel hebt. Halveer ieder pastavel. Nu kun je hier ravioli van maken.Verdeel het ene pastavel met de vulling. Niet te veel, anders loopt het eruit tijdens het koken. Leg hier vervolgens het andere pastavel overheen. Plak de vellen aan de zijkanten goed vast met je handen. Vervolgens kun je hier met een deegwieltje, mes of met behulp van een glas ravioli uitsteken.Je kunt het teveel aan ravioli invriezen. Doe dit voordat je de ravioli gaat koken.

Ravioli met Sugo saus

Bereiding van de saus 3

: Laurier, Mager rundergehakt, Rozemarijn, vers, Olijfolie, Bospeen, Teentje knoflook, Uien, rauw, Tomaten, Tomatenpuree

Maal de uien, knoflook, peterselie, bospenen en rozemarijn in een keukenmachine fijn. Fruit het uienmengsel aan in flink wat olijfolie. Doe het gehakt erbij en laat even meebakken. Voeg nu de tomatenstukjes, tomatenpuree, het MAGGI bouillonblokje en de laurier toe en laat minimaal 1 uur pruttelen.Kook de verse ravioli zo’n 2 minuten in kokend water.

Ravioli met Sugo saus

Serveer 3

: Parmezaanse Kaas

Verdeel de ravioli samen met de saus op een grote schaal of borden. Maak af met een klontje boter en wat extra geraspte parmezaan. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam