Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

(2)
61min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
10  g
MAGGI Kruidenmelange
1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
600  g
Spinazie
6  Plakken
Bladerdeeg
2 
Ei
40  g
Pijnboompitten
40  g
Rozijnen
200  g
Geitenkaas
200  g
Slagroom
1.5  el
Paneermeel
4  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
841.5 kcal
Eiwit
24.68 g
koolhydraten
44.94 g
vetten
64.95 g
Voedingswaarde

Instructie

61 Minuten
  • Bekleed een taartvorm met bladerdeeg

    0 min
    Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met de plakjes bladerdeeg. Bestrooi het bladerdeeg met het paneermeel.
  • Bak de groenten

    0 min
    Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook glazig in circa 3 minuten. Schep de ui en knoflook uit de pan in een grote kom. Laat in dezelfde pan in 5 minuten de spinazie met 150 ml water slinken (doe dit eventueel in gedee
  • Meng de ingrediënten

    0 min
    Doe de uitgelekte spinazie met de kruidenmelange naar smaak bij het ui-knoflook mengsel. Meng de pijnboompitten en rozijnen erdoor.
  • Oven

    0 min
    Klop de eieren los met de slagroom. Schep het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Giet het ei-roommengsel er overheen en verdeel dan de geitenkaas erover. Bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.
Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Bekleed een taartvorm met bladerdeeg 4

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met de plakjes bladerdeeg. Bestrooi het bladerdeeg met het paneermeel.

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Bak de groenten 4

Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook glazig in circa 3 minuten. Schep de ui en knoflook uit de pan in een grote kom. Laat in dezelfde pan in 5 minuten de spinazie met 150 ml water slinken (doe dit eventueel in gedee

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Meng de ingrediënten 4

Doe de uitgelekte spinazie met de kruidenmelange naar smaak bij het ui-knoflook mengsel. Meng de pijnboompitten en rozijnen erdoor.

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Oven 4

Klop de eieren los met de slagroom. Schep het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Giet het ei-roommengsel er overheen en verdeel dan de geitenkaas erover. Bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Vegetarisch

Probeer ook

Show more recipes

  • Quiche met kip, prei, paprika en ui

    Quiche met kip, prei, paprika en ui

    60 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met gehakt en rode kool

    Ovenschotel met gehakt en rode kool

    55 min Gemakkelijk
  • Broccolitaart

    Broccolitaart

    45 min Gemakkelijk
  • Quiche met geroosterde tomaat en geitenkaas

    Quiche met geroosterde tomaat en geitenkaas

    51 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies