Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met de plakjes bladerdeeg. Bestrooi het bladerdeeg met het paneermeel.
Bak de groenten
0 min
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook glazig in circa 3 minuten. Schep de ui en knoflook uit de pan in een grote kom. Laat in dezelfde pan in 5 minuten de spinazie met 150 ml water slinken (doe dit eventueel in gedee
Meng de ingrediënten
0 min
Doe de uitgelekte spinazie met de kruidenmelange naar smaak bij het ui-knoflook mengsel. Meng de pijnboompitten en rozijnen erdoor.
Oven
0 min
Klop de eieren los met de slagroom. Schep het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Giet het ei-roommengsel er overheen en verdeel dan de geitenkaas erover. Bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.
Bekleed een taartvorm met bladerdeeg
4
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met de plakjes bladerdeeg. Bestrooi het bladerdeeg met het paneermeel.
Bak de groenten
4
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook glazig in circa 3 minuten. Schep de ui en knoflook uit de pan in een grote kom. Laat in dezelfde pan in 5 minuten de spinazie met 150 ml water slinken (doe dit eventueel in gedee
Meng de ingrediënten
4
Doe de uitgelekte spinazie met de kruidenmelange naar smaak bij het ui-knoflook mengsel. Meng de pijnboompitten en rozijnen erdoor.
Oven
4
Klop de eieren los met de slagroom. Schep het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Giet het ei-roommengsel er overheen en verdeel dan de geitenkaas erover. Bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Opmerkingen 0