Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Quiche met zeevruchten, chorizo, sjalot en sperziebonen

0
61min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Blokje
MAGGI Bouillon Groente (met herkenbare kruiden en specerijen)
150  g
Sjalot
450  g
Sperziebonen
250  g
Zeevruchten
75  g
Chorizo
6  Plakken
Bladerdeeg
2 
Ei
200  ml
Slagroom
2  el
Platte peterselie
0.5  tl
Tijm (gedroogd)
4  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
974.69 kcal
Eiwit
30.66 g
koolhydraten
53.31 g
vetten
70.44 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

61 Minuten
Bekleed een taartvorm met bladerdeeg
0 min
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met het bladerdeeg.
Kook de sperziebonen in de groentebouillon
0 min
Kook de sperziebonen 5 minuten, maar kook ze in plaats van in water, in groentebouillon van het bouillonblokje.
Bak de chorizo en de sjalotjes
0 min
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de sjalotjes 3 minuten. Doe de zeevruchten erbij en bak nog 3 minuten. Neem van het vuur en schep de sperziebonen, chorizo, peterselie en tijm erdoor.
Oven
0 min
Schep dit mengsel in de taartvorm. Klop de eieren los met de slagroom. Giet dit over het zeevruchten-groentemengsel en bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.
Quiche met zeevruchten, chorizo, sjalot en sperziebonen

Bekleed een taartvorm met bladerdeeg 4

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met het bladerdeeg.

Quiche met zeevruchten, chorizo, sjalot en sperziebonen

Kook de sperziebonen in de groentebouillon 4

Kook de sperziebonen 5 minuten, maar kook ze in plaats van in water, in groentebouillon van het bouillonblokje.

Quiche met zeevruchten, chorizo, sjalot en sperziebonen

Bak de chorizo en de sjalotjes 4

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de sjalotjes 3 minuten. Doe de zeevruchten erbij en bak nog 3 minuten. Neem van het vuur en schep de sperziebonen, chorizo, peterselie en tijm erdoor.

Quiche met zeevruchten, chorizo, sjalot en sperziebonen

Oven 4

Schep dit mengsel in de taartvorm. Klop de eieren los met de slagroom. Giet dit over het zeevruchten-groentemengsel en bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam