Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

0
61min
Gemakkelijk
Dit is een heerlijke vegetarische quiche samengesteld door de chef van MAGGI. Deze quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen is ideaal voor alle gelegenheden. Hij is makkelijk te bereiden, lekker vullend én een genot uit de oven. Je kan deze hartige taart voor het avondeten of een leuk gezelschap serveren. Je hebt het voor het quiche… uh kiezen! Kijk voor meer ovenschotel of vegetarische gerechten op de recepten pagina.

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

10  g
MAGGI Kruidenmelange
1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
600  g
Spinazie
6  Plakken
Bladerdeeg
2 
Ei
40  g
Pijnboompitten
40  g
Rozijnen
200  g
Geitenkaas
200  g
Slagroom
1.5  el
Paneermeel
4  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
841.5 kcal
koolhydraten
44.94 g
Eiwit
24.68 g
vetten
64.95 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

61 Minuten
Bekleed een taartvorm met bladerdeeg
0 min
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met de plakjes bladerdeeg. Bestrooi het bladerdeeg met het paneermeel.
Bak de groenten
0 min
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook glazig in circa 3 minuten. Schep de ui en knoflook uit de pan in een grote kom. Laat in dezelfde pan in 5 minuten de spinazie met 150 ml water slinken (doe dit eventueel in gedee
Meng de ingrediënten
0 min
Doe de uitgelekte spinazie met de kruidenmelange naar smaak bij het ui-knoflook mengsel. Meng de pijnboompitten en rozijnen erdoor.
Oven
0 min
Klop de eieren los met de slagroom. Schep het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Giet het ei-roommengsel er overheen en verdeel dan de geitenkaas erover. Bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.
Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Bekleed een taartvorm met bladerdeeg 4

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een passende taartvorm in met de helft van de olie en bekleed deze met de plakjes bladerdeeg. Bestrooi het bladerdeeg met het paneermeel.

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Bak de groenten 4

Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook glazig in circa 3 minuten. Schep de ui en knoflook uit de pan in een grote kom. Laat in dezelfde pan in 5 minuten de spinazie met 150 ml water slinken (doe dit eventueel in gedee

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Meng de ingrediënten 4

Doe de uitgelekte spinazie met de kruidenmelange naar smaak bij het ui-knoflook mengsel. Meng de pijnboompitten en rozijnen erdoor.

Quiche met spinazie, geitenkaas, pijnboompitten en rozijnen

Oven 4

Klop de eieren los met de slagroom. Schep het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Giet het ei-roommengsel er overheen en verdeel dan de geitenkaas erover. Bak in 45 minuten goudbruin. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam