Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta met tuinbonen, geitenkaas en spekjes

0
40min
Gemakkelijk
Penne met kaassaus, tuinbonen, spekjes en geitenkaas.

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zak
MAGGI Kaassaus
450  g
Tuinbonen
200  g
Spekreepjes
225  g
Penne
75  g
Geitenkaas

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
784.99 kcal
koolhydraten
90.68 g
Eiwit
37.9 g
vetten
29.98 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

40 Minuten
Bak de spekjes
1 min
Bak de spekjes uit in ongeveer 8 minuten in een koekenpan boven laag vuur. Verwijder ze niet uit de pan.
Kook de tuinbonen
1 min
Kook de tuinbonen 3 minuten in water. Spoel ze af met koud water en verwijder het buitenste velletje. Doe de tuinbonen in de pan bij de spekjes.
Kook de pasta en bereid de saus
1 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de ingrediënten en serveer het gerecht
1 min
Schep de pasta met de saus door het spek-boontjes mengsel en verwarm het geheel nog 2 minuten. Doe de pasta over in een schaal, bestrooi met chilivlokken en verkruimel de geitenkaas erover. Serveer met een komkommersalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Pasta met tuinbonen, geitenkaas en spekjes

Bak de spekjes 4

Bak de spekjes uit in ongeveer 8 minuten in een koekenpan boven laag vuur. Verwijder ze niet uit de pan.

Pasta met tuinbonen, geitenkaas en spekjes

Kook de tuinbonen 4

Kook de tuinbonen 3 minuten in water. Spoel ze af met koud water en verwijder het buitenste velletje. Doe de tuinbonen in de pan bij de spekjes.

Pasta met tuinbonen, geitenkaas en spekjes

Kook de pasta en bereid de saus 4

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pasta met tuinbonen, geitenkaas en spekjes

Meng de ingrediënten en serveer het gerecht 4

Schep de pasta met de saus door het spek-boontjes mengsel en verwarm het geheel nog 2 minuten. Doe de pasta over in een schaal, bestrooi met chilivlokken en verkruimel de geitenkaas erover. Serveer met een komkommersalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam