Pasta met tuinbonen, geitenkaas en spekjes
40min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
784.99 kcal
Eiwit
37.9 g
koolhydraten
90.68 g
vetten
29.98 g
Voedingswaarde
Instructie
40 Minuten
Bak de spekjes
Bak de spekjes uit in ongeveer 8 minuten in een koekenpan boven laag vuur. Verwijder ze niet uit de pan.
Kook de tuinbonen
Kook de tuinbonen 3 minuten in water. Spoel ze af met koud water en verwijder het buitenste velletje. Doe de tuinbonen in de pan bij de spekjes.
Kook de pasta en bereid de saus
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de ingrediënten en serveer het gerecht
Schep de pasta met de saus door het spek-boontjes mengsel en verwarm het geheel nog 2 minuten. Doe de pasta over in een schaal, bestrooi met chilivlokken en verkruimel de geitenkaas erover. Serveer met een komkommersalade voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0