Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta carbonara met spekjes en broccoli

0
15min
Gemiddeld

Ingrediënten

-
2 porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Roerbakpasta Carbonara
250  g
Broccoli
3 
Bosui
200  g
Spekblokjes
40  g
Parmezaanse Kaas
1 
Ei

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

15 Minuten
Bak de spekjes
15 min
Bak de spekjes 1 minuut in de pan, zonder olie toe te voegen.
Voeg de broccoli toe
15 min
Voeg de broccoli erbij en roerbak 2 minuutjes mee.
Voeg de MAGGI Roerbakpasta Carbonara toe en breng aan de kook
15 min
Voeg de MAGGI Roerbakpasta Carbonara toe en 500ml water en breng dit aan de kook. Laat het geheel 12 minuten koken en schep af en toe om. Proef of de pasta beetgaar wordt.
Voeg een ei toe aan de pasta
15 min
doorheen. Zorg dat het ei helemaal goed mengt met de pasta en laat het geheel nog even doorgaren op laag vuur, een minuut of 2. Je ziet eigenlijk meteen dat het ei stolt, het is dus helemaal niet zo dat je straks rauw ei gaat eten. Waar ik zelf altijd bang voor was, rauw ei door je pasta, is dus helemaal niet het geval, haha!
Serveer het gerecht
15 min
Doe je de pasta in diepe borden, strooi er wat parmezaanse kaas over en serveer je de lente-uitjes on top. Klaar! Eet smakelijk!
Pasta carbonara met spekjes en broccoli

Bak de spekjes 5

Bak de spekjes 1 minuut in de pan, zonder olie toe te voegen.

Pasta carbonara met spekjes en broccoli

Voeg de broccoli toe 5

Voeg de broccoli erbij en roerbak 2 minuutjes mee.

Pasta carbonara met spekjes en broccoli

Voeg de MAGGI Roerbakpasta Carbonara toe en breng aan de kook 5

Voeg de MAGGI Roerbakpasta Carbonara toe en 500ml water en breng dit aan de kook. Laat het geheel 12 minuten koken en schep af en toe om. Proef of de pasta beetgaar wordt.

Pasta carbonara met spekjes en broccoli

Voeg een ei toe aan de pasta 5

doorheen. Zorg dat het ei helemaal goed mengt met de pasta en laat het geheel nog even doorgaren op laag vuur, een minuut of 2. Je ziet eigenlijk meteen dat het ei stolt, het is dus helemaal niet zo dat je straks rauw ei gaat eten. Waar ik zelf altijd bang voor was, rauw ei door je pasta, is dus helemaal niet het geval, haha!

Pasta carbonara met spekjes en broccoli

Serveer het gerecht 5

Doe je de pasta in diepe borden, strooi er wat parmezaanse kaas over en serveer je de lente-uitjes on top. Klaar! Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam