Parelcouscous met asperges
40min
Gemakkelijk
1 Zakje
1 Kg
Witte asperges
150 g
Prei
125 g
Hamblokjes
300 g
Parelcouscous
25 g
Boter
1 Bos
Bieslook
.
Voedingswaarde
Energie
661.43 kcal
Eiwit
28.67 g
koolhydraten
104.88 g
vetten
15.31 g
Voedingswaarde
Instructie
40 Minuten
Bereid de asperges
Schil de asperges, verwijder het kontje en kook ze 8 tot 10 minuten in ruim water beetgaar. Snijd de asperges daarna in stukjes van zo’n 2 centimeter.
Kook de parelcouscous
Kook de parelcouscous in 10 minuten gaar.
Bereid de prei
Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen. Of koop een zakje voorgesneden preiringetjes. Doe de ringetjes in een vergiet en schenk er kokend water over. Laat ze goed uitlekken. Zo zijn ze net iets zachter maar behouden ze wel hun bite.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
Doe alle (lauwwarme) ingrediënten bij elkaar in een kom en meng goed door elkaar. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0