Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel

Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel

(0)
42min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Roomsaus
700  g
Paksoi
200  g
Cherrytomaten
500  g
Pangasiusfilet
800  g
Zoete Aardappel
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
338.78 kcal
Eiwit
25.38 g
koolhydraten
50.59 g
vetten
4.98 g
Voedingswaarde

Instructie

42 Minuten
  • Bereid de aardappelen

    20 min
    Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af, stamp ze tot een grove puree en breng op smaak met zout en peper.
  • Bereid de roomsaus

    8 min
    Bereid de roomsaus in een hapjespan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg iets meer water toe en leg de stukken vis in de saus.
  • Voeg de vis en tomaatjes toe

    9 min
    Laat de vis tegen de kook aan in ongeveer 6 minuten zachtjes gaar sudderen. Laat de cherrytomaten 3 minuten meesudderen.
  • Roerbak de paksoi

    3 min
    Verhit de olie in een wok of koekenpan, roerbak de paksoi enkele minuten knapperig en breng op smaak met zout.
  • Serveer het gerecht

    2 min
    Serveer de vis in roomsaus met de zoete aardappelpuree en paksoi. Eet smakelijk!
Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel

Bereid de aardappelen 5

Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af, stamp ze tot een grove puree en breng op smaak met zout en peper.

Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel

Bereid de roomsaus 5

Bereid de roomsaus in een hapjespan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg iets meer water toe en leg de stukken vis in de saus.

Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel

Voeg de vis en tomaatjes toe 5

Laat de vis tegen de kook aan in ongeveer 6 minuten zachtjes gaar sudderen. Laat de cherrytomaten 3 minuten meesudderen.

Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel

Roerbak de paksoi 5

Verhit de olie in een wok of koekenpan, roerbak de paksoi enkele minuten knapperig en breng op smaak met zout.

Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis in roomsaus met de zoete aardappelpuree en paksoi. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Doordeweeks
  • Familiemaaltijden
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Lente
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Vis
  • Weekenden
  • Wereldgerecht
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

    Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

    21 min Gemakkelijk
  • Pangasiusfilet met kerrie-kokossaus, wortel en rijst

    Pangasiusfilet met kerrie-kokossaus, wortel en rijst

    38 min Gemakkelijk
  • Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    30 min Gemakkelijk
  • Pangasius dille-citroen met ovenaardappelen en groenten

    Pangasius dille-citroen met ovenaardappelen en groenten

    79 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies