Pangasiusfilet met roomsaus en zoete aardappel
70min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
338.78 kcal
Eiwit
25.38 g
koolhydraten
50.59 g
vetten
4.98 g
Voedingswaarde
Instructie
70 Minuten
Bereid de aardappelen
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af, stamp ze tot een grove puree en breng op smaak met zout en peper.
Bereid de roomsaus
Bereid de roomsaus in een hapjespan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg iets meer water toe en leg de stukken vis in de saus.
Voeg de vis en tomaatjes toe
Laat de vis tegen de kook aan in ongeveer 6 minuten zachtjes gaar sudderen. Laat de cherrytomaten 3 minuten meesudderen.
Roerbak de paksoi
Verhit de olie in een wok of koekenpan, roerbak de paksoi enkele minuten knapperig en breng op smaak met zout.
Serveer het gerecht
Serveer de vis in roomsaus met de zoete aardappelpuree en paksoi. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0