Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

(0)
31min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

400  g
Sperziebonen
250  g
Lamskoteletten
1 
Sjalot
1 
Teentje knoflook
1  el
Honing
2  el
Olijfolie
20  g
Boter
1  tl
Tijm (gedroogd)

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
771.34 kcal
Eiwit
33.52 g
koolhydraten
46.39 g
vetten
49.09 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

31 Minuten
Maak de bouillon voor de honing-tijmsaus
1 min
Bereid de bouillon vast voor volgens de aanwijzingen op het pakje MAGGI Runderbouillon Minder zout, meer kruiden. De bouillon zal later worden toegevoegd aan de honing-tijmsaus.
Kook de sperziebonen
0 min
Snijd de puntjes van de sperziebonen en kook ze in ongeveer 10 minuten gaar. Giet af en houd met de deksel op de pan warm tot de rest van de maaltijd klaar is.
Marineer de koteletten
1 min
Doe de helft van de olijfolie in een kommetje en roer hier de uitgeperste knoflook doorheen. Bestrijk hiermee de koteletjes en laat de olie 10 minuten in het vlees trekken.
Bereid de smaakvolle honing-tijmsaus
1 min
Bak in een steelpan, in de boter, de gesnipperde sjalot glazig. Laat de sjalot niet bruin worden. Roer daarna de bouillon, tijm en honing erdoor en laat de saus iets inkoken.
Begin aan de aardappelpuree
1 min
Bereid de aardappelpuree volgens de eenvoudige stappen op het zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel. Roer na de bereiding de overgebleven olie door de puree.
Bak de lamskoteletten
1 min
Kruid de lamskoteletten naar eigen smaak. Bak ze daarna 3 minuten per kant in een koekenpan met een antiaanbaklaag.
Serveer het gerecht
1 min
Verdeel vervolgens de lamskoteletten samen met de aardappelpuree en sperziebonen mooi op elk bord. Schenk de honing-tijmsaus over het vlees en serveer het gerecht uit. Neem alle complimenten maar in ontvangst, want dit is een smakelijke voltreffer. Bon appétit!
Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Maak de bouillon voor de honing-tijmsaus 7

Bereid de bouillon vast voor volgens de aanwijzingen op het pakje MAGGI Runderbouillon Minder zout, meer kruiden. De bouillon zal later worden toegevoegd aan de honing-tijmsaus.

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Kook de sperziebonen 7

Snijd de puntjes van de sperziebonen en kook ze in ongeveer 10 minuten gaar. Giet af en houd met de deksel op de pan warm tot de rest van de maaltijd klaar is.

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Marineer de koteletten 7

Doe de helft van de olijfolie in een kommetje en roer hier de uitgeperste knoflook doorheen. Bestrijk hiermee de koteletjes en laat de olie 10 minuten in het vlees trekken.

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Bereid de smaakvolle honing-tijmsaus 7

Bak in een steelpan, in de boter, de gesnipperde sjalot glazig. Laat de sjalot niet bruin worden. Roer daarna de bouillon, tijm en honing erdoor en laat de saus iets inkoken.

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Begin aan de aardappelpuree 7

Bereid de aardappelpuree volgens de eenvoudige stappen op het zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel. Roer na de bereiding de overgebleven olie door de puree.

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Bak de lamskoteletten 7

Kruid de lamskoteletten naar eigen smaak. Bak ze daarna 3 minuten per kant in een koekenpan met een antiaanbaklaag.

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Serveer het gerecht 7

Verdeel vervolgens de lamskoteletten samen met de aardappelpuree en sperziebonen mooi op elk bord. Schenk de honing-tijmsaus over het vlees en serveer het gerecht uit. Neem alle complimenten maar in ontvangst, want dit is een smakelijke voltreffer. Bon appétit!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam