Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kipfilet met peultjes, rijst en pinda's

0
34min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt
1 
Witte ui
200  g
Peultjes
1.5 
Rode paprika
125  g
Taugé
300  g
Kipfilet
225  g
Rijst
50  g
Pinda's
2  el
Zonnebloemolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
666.36 kcal
koolhydraten
81.44 g
Eiwit
41.05 g
vetten
20.35 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

34 Minuten
Kook de rijst en de peultjes
0 min
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de peultjes in 3 minuten beetgaar en giet ze af.
Bak de kip
0 min
Verhit de olie in een grote hapjespan of wok. Bak hierin de kip op hoog vuur 5 minuten.
Voeg de ui en de paprika toe
0 min
Schep de kip uit de pan en bak de ui en paprika al omscheppend 5 minuten. Doe de kip er weer bij en voeg de kruidenmix met 200 ml water toe.
Voeg de peultjes en de taugé toe
0 min
Doe de peultjes en taugé erbij en laat alles samen nog 3 minuten zachtjes koken.
Serveer het gerecht
0 min
Bestrooi het gerecht met de pinda's en serveer met de rijst. Eet smakelijk.
Kipfilet met peultjes, rijst en pinda's

Kook de rijst en de peultjes 5

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de peultjes in 3 minuten beetgaar en giet ze af.

Kipfilet met peultjes, rijst en pinda's

Bak de kip 5

Verhit de olie in een grote hapjespan of wok. Bak hierin de kip op hoog vuur 5 minuten.

Kipfilet met peultjes, rijst en pinda's

Voeg de ui en de paprika toe 5

Schep de kip uit de pan en bak de ui en paprika al omscheppend 5 minuten. Doe de kip er weer bij en voeg de kruidenmix met 200 ml water toe.

Kipfilet met peultjes, rijst en pinda's

Voeg de peultjes en de taugé toe 5

Doe de peultjes en taugé erbij en laat alles samen nog 3 minuten zachtjes koken.

Kipfilet met peultjes, rijst en pinda's

Serveer het gerecht 5

Bestrooi het gerecht met de pinda's en serveer met de rijst. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam