Kipdrumsticks met spitskool, paprika met kipkerrie jus en rijst
70min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
562.24 kcal
Eiwit
33.61 g
koolhydraten
79.86 g
vetten
12.88 g
Voedingswaarde
Instructie
70 Minuten
Bereid de kip
Bestrooi de kipdrumsticks met peper. Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak de kipdrumsticks aan alle kanten op middel hoog vuur bruin. Zet het vuur laag en braad het vlees in ongeveer 20 minuten gaar en keer ze regelmatig.
Kook de rijst
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Roerbak de groenten
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wok en roerbak de groenten met de knoflook in ongeveer 5 minuten knapperig gaar.
Bereid de kipkerrie jus
Doe 300 ml water in een pan en voeg de inhoud van het het zakje Maggi kipkerriejus toe. Breng dit al roerend met een garde aan de kook.
Serveer het gerecht
Serveer de kipdrumsticks met de rijst en groenten en schep de kipkerrie jus over de groenten.
Opmerkingen 0