Kipdrumsticks met gepofte aardappel en broccoli
46min
Gemakkelijk
2
Broccoli
750 g
Kipdrumsticks
5
Kruimige aardappel
125 g
Zwarte Olijven
50 ml
Zure Room
2 el
Bieslook
.
Voedingswaarde
Energie
306.55 kcal
Eiwit
31.01 g
koolhydraten
10.77 g
vetten
15.96 g
Voedingswaarde
Instructie
46 Minuten
Pof de aardappelen
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen en droog ze af (niet schillen). Prik de aardappelen rondom een paar keer in met een vork. Verpak elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg de aardappelen in een ovenschaal en pof ze in 50 minuten.
Bereid de kip met de kruidenmix voor braadstomen
Bereid de kip met de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet in de oven.
Kook de broccoli
Kook de broccoli in 8 minuten gaar. Giet af en roer de olijven erdoor.
Meng de bieslook en de zure room
Roer de bieslook door de zure room.
Serveer het gerecht
Schep een eetlepel van dit mengsel in elke gepofte aardappel. Serveer met de kip, zwarte olijven en de broccoli. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0