Kipdrumsticks in de ballenbak
76min
Gemakkelijk
1 Zakje
400 g
Wortelen
200 g
Cherrytomaten
100 g
Champignons
600 g
Kipdrumsticks
600 g
Krieltjes
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
647.05 kcal
Eiwit
47.87 g
koolhydraten
51.28 g
vetten
29.33 g
Voedingswaarde
Instructie
76 Minuten
Bereid de kip
Bereid de kip volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de krielaardappeltjes en wortels
Kook de krielaardappeltjes en parijse worteltjes 20 minuten en giet ze af. Doe 2 eetlepels olijfolie in een wok, bak de krielaardappeltjes in 10 minuten goudbruin. Voeg de laatste 5 minuten de parijse worteltjes en champignons toe. Voeg de laatste 2 minuten de cherrytomaten toe, zodat ze lauwwarm worden. Doe alles in een schaal.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
Pak de ovenschaal met de drumsticks uit de oven. Let op! Bij het openen van de zak komt er hete lucht uit. Prik een gat in de zak om de hete lucht vrij te laten. Serveer de drumsticks rechtop staand in de schaal met balletjes. Serveer de saus er apart naast. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0