Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

(0)
62min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zak
MAGGI 4-Kazensaus
1 
Aubergine
3  Blaadjes
Sla
1.5 
Tomaten
300  g
Kipfilet
600  g
Zoete Aardappel
3 
Meergranen Bol
6  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
773.39 kcal
Eiwit
35.66 g
koolhydraten
75.99 g
vetten
36.6 g
Voedingswaarde

Instructie

62 Minuten
  • Bereid de zoete aardappel

    40 min
    Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de zoete aardappel om met een derde van de olie. Spreid ze in een enkele laag uit op een bakplaat en rooster ze onder af en toe omscheppen in 40 minuten gaar en bruin.
  • Bereid de kipfilet

    3 min
    Leg de kipfilets tussen 2 stukken vershoudfolie en sla ze met een deegroller plat.
  • Gril de kip en de aubergine

    8 min
    Verhit een grillplaat op hoog vuur. Bestrijk de kipfilet en de aubergine met de rest van de olijfolie. Grill de kip en aubergine ongeveer 4 minuten per kant. Draai een kwartslag tijdens het grillen, voor een mooi ruitpatroon. Kruid de kip en aubergine naar smaak.
  • Bereid de saus

    7 min
    Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Beleg de broodjes en serveer met de aardappel

    4 min
    Leg de broodjes met het snijvlak naar beneden een minuut op de warme grillplaat. Beleg de broodjes achtereenvolgens met sla, tomaat, kip en aubergine. Schep er een eetlepel van de saus op. Serveer met de aardappel en geef de rest van de saus er apart bij. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

Bereid de zoete aardappel 5

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de zoete aardappel om met een derde van de olie. Spreid ze in een enkele laag uit op een bakplaat en rooster ze onder af en toe omscheppen in 40 minuten gaar en bruin.

Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

Bereid de kipfilet 5

Leg de kipfilets tussen 2 stukken vershoudfolie en sla ze met een deegroller plat.

Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

Gril de kip en de aubergine 5

Verhit een grillplaat op hoog vuur. Bestrijk de kipfilet en de aubergine met de rest van de olijfolie. Grill de kip en aubergine ongeveer 4 minuten per kant. Draai een kwartslag tijdens het grillen, voor een mooi ruitpatroon. Kruid de kip en aubergine naar smaak.

Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kipburger met gegrilde aubergine en geroosterde zoete aardappel

Beleg de broodjes en serveer met de aardappel 5

Leg de broodjes met het snijvlak naar beneden een minuut op de warme grillplaat. Beleg de broodjes achtereenvolgens met sla, tomaat, kip en aubergine. Schep er een eetlepel van de saus op. Serveer met de aardappel en geef de rest van de saus er apart bij. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Hoofdgerecht
  • Kip
  • Snel en makkelijk
  • Vlees
  • Wereldgerecht
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

    41 min Gemakkelijk
  • Turkse Ovenschotel Aubergine Kebab van Fatos en Irem

    Turkse Ovenschotel Aubergine Kebab van Fatos en Irem

    72 min
  • Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

    Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

    35 min Gemakkelijk
  • Pasta met pesto en zalmsnippers

    Pasta met pesto en zalmsnippers

    25 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies