Kip tutti frutti met couscoussalade
81min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
796.78 kcal
koolhydraten
93.96 g
Eiwit
53.35 g
vetten
24.47 g
Voedingswaarde
Instructie
81 Minuten
Zet de braadzak in de oven
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de braadzak en voeg de braadstoomkruiden, de winterpeen en het gedroogd fruit toe. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig. Zet de braadzak 60 minuten in de oven.
Bereid de couscous
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg voor extra smaak een groentebouillonblokje toe.
Snijd de komkommer en de tomaat
Snijd de tomaat in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de rest van de tomaat in reepjes en de reepjes weer in blokjes. Snijd de komkommer over de lengte in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de repen in kleine blokjes.
Rooster de amandelen
Rooster de amandelen 5 minuten in een droge koekenpan op laag vuur.
Meng de ingrediënten door de couscous
Meng de tomaat, komkommer en amandelen door de couscous en breng op smaak met citroensap, peterselie en olijfolie.
Serveer het gerecht
Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen. Verdeel de kip, wortel en het fruit over de borden en serveer met de couscoussalade.
Opmerkingen 0