Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle
41min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
652.94 kcal
koolhydraten
63.77 g
Eiwit
34.78 g
vetten
27.95 g
Voedingswaarde
Instructie
41 Minuten
Bereid de wortel
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de wortel om met de olie en suiker. Spreid de wortel in één laag uit op een bakplaat en rooster 30 minuten (schep na 15 minuten een keer om).
Kook de pasta
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.
Bak de vis
Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter. Schep de helft van de saus en de bieslook door de pasta.
Serveer het gerecht
Serveer de vis met de pasta en wortel, en serveer met de rest van de saus er apart bij. Bereid een tomatensalade om er een volwaardige maaltijd van te maken. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0