Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

(0)
41min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Saus voor Asperges
1 
Bospeen
375  g
Kabeljauwfilet
225  g
Tagliatelle
2  tl
Bloem
1  el
Suiker
1.5  el
Bieslook
45  g
Boter
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
652.94 kcal
Eiwit
34.78 g
koolhydraten
63.77 g
vetten
27.95 g
Voedingswaarde

Instructie

41 Minuten
  • Bereid de wortel

    0 min
    Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de wortel om met de olie en suiker. Spreid de wortel in één laag uit op een bakplaat en rooster 30 minuten (schep na 15 minuten een keer om).
  • Kook de pasta

    0 min
    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.
  • Bak de vis

    0 min
    Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.
  • Bereid de saus

    0 min
    Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter. Schep de helft van de saus en de bieslook door de pasta.
  • Serveer het gerecht

    0 min
    Serveer de vis met de pasta en wortel, en serveer met de rest van de saus er apart bij. Bereid een tomatensalade om er een volwaardige maaltijd van te maken. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Bereid de wortel 5

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de wortel om met de olie en suiker. Spreid de wortel in één laag uit op een bakplaat en rooster 30 minuten (schep na 15 minuten een keer om).

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Kook de pasta 5

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Bak de vis 5

Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter. Schep de helft van de saus en de bieslook door de pasta.

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de pasta en wortel, en serveer met de rest van de saus er apart bij. Bereid een tomatensalade om er een volwaardige maaltijd van te maken. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Pasta
  • Vis

Probeer ook

Show more recipes

  • Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

    Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

    21 min Gemakkelijk
  • Pasta met pesto en zalmsnippers

    Pasta met pesto en zalmsnippers

    25 min Gemakkelijk
  • Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    30 min Gemakkelijk
  • Zeebaars met venkel en puree uit de oven

    Zeebaars met venkel en puree uit de oven

    36 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies