Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

0
41min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Bospeen
375  g
Kabeljauwfilet
225  g
Tagliatelle
2  tl
Bloem
1  el
Suiker
1.5  el
Bieslook
45  g
Boter
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
652.94 kcal
Eiwit
34.78 g
koolhydraten
63.77 g
vetten
27.95 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

41 Minuten
Bereid de wortel
0 min
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de wortel om met de olie en suiker. Spreid de wortel in één laag uit op een bakplaat en rooster 30 minuten (schep na 15 minuten een keer om).
Kook de pasta
0 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.
Bak de vis
0 min
Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.
Bereid de saus
0 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter. Schep de helft van de saus en de bieslook door de pasta.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de pasta en wortel, en serveer met de rest van de saus er apart bij. Bereid een tomatensalade om er een volwaardige maaltijd van te maken. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Bereid de wortel 5

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de wortel om met de olie en suiker. Spreid de wortel in één laag uit op een bakplaat en rooster 30 minuten (schep na 15 minuten een keer om).

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Kook de pasta 5

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Bak de vis 5

Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter. Schep de helft van de saus en de bieslook door de pasta.

Kabeljauwfilet met geroosterde wortel en tagliatelle

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de pasta en wortel, en serveer met de rest van de saus er apart bij. Bereid een tomatensalade om er een volwaardige maaltijd van te maken. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam