Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst
21min
Gemakkelijk
1 Zakje
500 g
Spruitjes
375 g
Kabeljauwfilet
225 g
Notenrijst
2 tl
Bloem
2 el
Platte peterselie
2 el
Zonnebloemolie
.
Voedingswaarde
Energie
590.4 kcal
Eiwit
34.63 g
koolhydraten
60.07 g
vetten
23.79 g
Voedingswaarde
Instructie
21 Minuten
Kook de rijst en de spruitjes
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de spruitjes in ongeveer 8 minuten beetgaar.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje.
Bereid de vis
Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar. Bestrooi de vis met de peterselie. Serveer de vis met de spruitjes, rijst en saus
Serveer het gerecht
Serveer de vis met de spruitjes, rijst en saus. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0