Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

0
21min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Kerriesaus
500  g
Spruitjes
375  g
Kabeljauwfilet
225  g
Notenrijst
2  tl
Bloem
2  el
Platte peterselie
2  el
Zonnebloemolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
590.4 kcal
koolhydraten
60.07 g
Eiwit
34.63 g
vetten
23.79 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

21 Minuten
Kook de rijst en de spruitjes
0 min
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de spruitjes in ongeveer 8 minuten beetgaar.
Bereid de saus
0 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje.
Bereid de vis
0 min
Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar. Bestrooi de vis met de peterselie. Serveer de vis met de spruitjes, rijst en saus
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de spruitjes, rijst en saus. Eet smakelijk!
Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

Kook de rijst en de spruitjes 4

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de spruitjes in ongeveer 8 minuten beetgaar.

Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

Bereid de saus 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje.

Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

Bereid de vis 4

Kruid de vis naar smaak en bestrooi met de bloem. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar. Bestrooi de vis met de peterselie. Serveer de vis met de spruitjes, rijst en saus

Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

Serveer het gerecht 4

Serveer de vis met de spruitjes, rijst en saus. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam