Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Kaasrisotto met champignons

Kaasrisotto met champignons

(1)
30min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zak
MAGGI 4-Kazensaus
250  g
Champignons
1 
Witte ui
200  g
Doperwten
225  g
Risottorijst
4  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
581 kcal
Eiwit
12.6 g
koolhydraten
80.79 g
vetten
23.33 g
Voedingswaarde

Instructie

30 Minuten
  • Kook de risotto

    21 min
    Verhit de helft van de olijfolie in een pan en fruit de ui. Bak de risotto zachtjes circa 1 minuut mee. Voeg de helft van het water toe en kook de risotto 10 minuten. Voeg de erwten en de andere helft van het water toe en kook de risotto nog 10 minuten.
  • Bereid de saus

    5 min
    Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de saus door de risotto en laat deze afgedekt 5 minuten staan.
  • Bak de champignons

    0 min
    Maak de champignons schoon. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur bruin en gaar.
  • Serveer de risotto

    4 min
    Schep de risotto in diepe borden en verdeel de champignons erover. Serveer met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd.
Kaasrisotto met champignons

Kook de risotto 4

Verhit de helft van de olijfolie in een pan en fruit de ui. Bak de risotto zachtjes circa 1 minuut mee. Voeg de helft van het water toe en kook de risotto 10 minuten. Voeg de erwten en de andere helft van het water toe en kook de risotto nog 10 minuten.

Kaasrisotto met champignons

Bereid de saus 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de saus door de risotto en laat deze afgedekt 5 minuten staan.

Kaasrisotto met champignons

Bak de champignons 4

Maak de champignons schoon. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur bruin en gaar.

Kaasrisotto met champignons

Serveer de risotto 4

Schep de risotto in diepe borden en verdeel de champignons erover. Serveer met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Buffet
  • Doordeweeks
  • Feest
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Lente
  • Met kaas
  • Pasta
  • Regenseizoen
  • Vegetarisch
  • Weekenden
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Risotto met asperges

    Risotto met asperges

    30 min Gemakkelijk
  • Pilaf met  champignon en wortel

    Pilaf met champignon en wortel

    27 min Gemakkelijk
  • Saffraanrisotto met bacon en basilicumolie

    Saffraanrisotto met bacon en basilicumolie

    87 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met ham en knoflook

    Ovenschotel met ham en knoflook

    43 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies