Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Indiase linzencurry met wortel en bloemkool

0
45min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
400 g
Bloemkool
400 g
Tomaten
200 g
Linzen
300 g
Basmatirijst
100 g
Cashewnoten
1 Bos
Koriander
200 ml
Kokosmelk
200 ml
Water

tips & trucs

Onze beste tips & tricks voor portiegroottes op maat.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
635.32 kcal
Eiwit
24.85 g
koolhydraten
90.07 g
vetten
23.31 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

45 Minuten
Bak de knoflook, ui en tomaten
25 min
Verwarm olie in een pan en fruit de knoflook en ui. Bak de tomatenblokjes kort mee.
Voeg de kokosmelk, kruidenmix, linzen en 200 ml water toe
25 min
Zet het vuur laag en voeg de kokosmelk en de inhoud van het zakje kruidenmix toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de linzen samen met het water toe en roer goed door.
Kook de rijst
25 min
Ondertussen kook je de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de bloemkool toe
25 min
Snij de bloemkool in roosjes en voeg deze toe aan de pan en kook nog 15 minuten op laag vuur mee.
Serveer het gerecht
25 min
Strooi de verse koriander samen met de cashewnoten over de kerrie. Serveer samen met de rijst. Dit heerlijke kip kerrie recept met linzen en diverse groenten is klaar om opgegeten te worden. Geniet van je maaltijd!
Indiase linzencurry met wortel en bloemkool

Bak de knoflook, ui en tomaten 5

Verwarm olie in een pan en fruit de knoflook en ui. Bak de tomatenblokjes kort mee.

Indiase linzencurry met wortel en bloemkool

Voeg de kokosmelk, kruidenmix, linzen en 200 ml water toe 5

Zet het vuur laag en voeg de kokosmelk en de inhoud van het zakje kruidenmix toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de linzen samen met het water toe en roer goed door.

Indiase linzencurry met wortel en bloemkool

Kook de rijst 5

Ondertussen kook je de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.

Indiase linzencurry met wortel en bloemkool

Voeg de bloemkool toe 5

Snij de bloemkool in roosjes en voeg deze toe aan de pan en kook nog 15 minuten op laag vuur mee.

Indiase linzencurry met wortel en bloemkool

Serveer het gerecht 5

Strooi de verse koriander samen met de cashewnoten over de kerrie. Serveer samen met de rijst. Dit heerlijke kip kerrie recept met linzen en diverse groenten is klaar om opgegeten te worden. Geniet van je maaltijd!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam