Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen
36min
Gemakkelijk
1.5
Witte ui
1
Teentje knoflook
500 g
Sperziebonen
300 g
Hamlappen
600 g
Aardappels, geschild
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
422.7 kcal
Eiwit
33.22 g
koolhydraten
42.41 g
vetten
12.82 g
Voedingswaarde
Instructie
36 Minuten
Bak het vlees
Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees hierin goudbruin. Doe de ui en knoflook erbij en bak deze 2 minuten mee.
Bereid de kruidenmix
Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kruidenmix toe aan het vlees en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
Kook de aardappelen en de sperziebonen
Kook intussen de aardappelen in 18 minuten en de sperziebonen in 10 minuten gaar. Giet deze af.
Serveer het gerecht
Schep de aardappelen en sperziebonen door het vlees en serveer. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0