Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes
1.5 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
500  g
Sperziebonen
300  g
Hamlappen
600  g
Aardappels, geschild
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
422.7 kcal
koolhydraten
42.41 g
Eiwit
33.22 g
vetten
12.82 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Bak het vlees
0 min
Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees hierin goudbruin. Doe de ui en knoflook erbij en bak deze 2 minuten mee.
Bereid de kruidenmix
0 min
Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kruidenmix toe aan het vlees en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
Kook de aardappelen en de sperziebonen
0 min
Kook intussen de aardappelen in 18 minuten en de sperziebonen in 10 minuten gaar. Giet deze af.
Serveer het gerecht
0 min
Schep de aardappelen en sperziebonen door het vlees en serveer. Eet smakelijk.
Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Bak het vlees 4

Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees hierin goudbruin. Doe de ui en knoflook erbij en bak deze 2 minuten mee.

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Bereid de kruidenmix 4

Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kruidenmix toe aan het vlees en laat 30 minuten zachtjes sudderen.

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Kook de aardappelen en de sperziebonen 4

Kook intussen de aardappelen in 18 minuten en de sperziebonen in 10 minuten gaar. Giet deze af.

Hamlapjes met sperziebonen en gekookte aardappelen

Serveer het gerecht 4

Schep de aardappelen en sperziebonen door het vlees en serveer. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam