Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gebakken speklap met snijbonen en rijst

0
31min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

400  g
Snijbonen
1.5 
Witte ui
300  g
Speklap
225  g
Rijst
50  ml
Kookroom
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
811.64 kcal
Eiwit
32.56 g
koolhydraten
79.88 g
vetten
40.31 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

31 Minuten
Kook de rijst
0 min
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de speklapjes
0 min
Bak de speklapjes, zonder extra vet toe te voegen, in een matig hete koekenpan 4 minuten per kant. Giet het vet af en houd de lapjes warm in aluminiumfolie.
Kook de snijbonen
0 min
Kook de snijbonen 8 minuten en giet ze af.
Bak de ui en voeg de snijbonen toe
0 min
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui 5 minuten. Voeg de snijbonen toe en bak deze een minuutje mee.
Bereid de kruidenmix
0 min
Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit aan de pan met de snijbonen toe. Verwarm het geheel nog 2 minuten op laag vuur.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de groenten met de speklapjes en de rijst. Eet smakelijk!
Gebakken speklap met snijbonen en rijst

Kook de rijst 6

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Gebakken speklap met snijbonen en rijst

Bak de speklapjes 6

Bak de speklapjes, zonder extra vet toe te voegen, in een matig hete koekenpan 4 minuten per kant. Giet het vet af en houd de lapjes warm in aluminiumfolie.

Gebakken speklap met snijbonen en rijst

Kook de snijbonen 6

Kook de snijbonen 8 minuten en giet ze af.

Gebakken speklap met snijbonen en rijst

Bak de ui en voeg de snijbonen toe 6

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui 5 minuten. Voeg de snijbonen toe en bak deze een minuutje mee.

Gebakken speklap met snijbonen en rijst

Bereid de kruidenmix 6

Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit aan de pan met de snijbonen toe. Verwarm het geheel nog 2 minuten op laag vuur.

Gebakken speklap met snijbonen en rijst

Serveer het gerecht 6

Serveer de groenten met de speklapjes en de rijst. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam