Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Frisse venkelsoep met gorgonzola

0
80min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
11 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 11 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

2  Blokjes
MAGGI Bouillon Groente (met herkenbare kruiden en specerijen)
2 
Witte ui
2 
Teentje knoflook
2 
Venkel
50  g
Gorgonzola
400  ml
Sinaasappelsap
125  ml
Kookroom
50  g
Walnoten
2  el
Tuinkers
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
120.8 kcal
Eiwit
3.44 g
koolhydraten
10.34 g
vetten
7.96 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

80 Minuten
Bak de ui, knoflook en venkel
0 min
Verhit olie in een soeppan en bak de ui 5 minuten (niet bruin laten worden). Voeg de knoflook en venkel toe en bak nog 3 minuten mee.
Kook de soep
0 min
Schenk het sinaasappelsap en 1 liter water in de soeppan en breng aan de kook. Los de bouillonblokjes op en laat de soep op laag vuur 20 minuten koken.
Bak de walnoten
0 min
Bak de walnoten in een droge koekenpan totdat ze lichtbruin kleuren.
Pureer de soep
0 min
Pureer de soep met een staafmixer. Roer de room door de soep en verwarm de soep nog 3 minuten (niet meer laten koken).
Serveer het gerecht
0 min
Roer voor het opdienen de room, walnoten, gorgonzola en tuinkers door de soep. Serveer lekker met wat brood.
Frisse venkelsoep met gorgonzola

Bak de ui, knoflook en venkel 5

Verhit olie in een soeppan en bak de ui 5 minuten (niet bruin laten worden). Voeg de knoflook en venkel toe en bak nog 3 minuten mee.

Frisse venkelsoep met gorgonzola

Kook de soep 5

Schenk het sinaasappelsap en 1 liter water in de soeppan en breng aan de kook. Los de bouillonblokjes op en laat de soep op laag vuur 20 minuten koken.

Frisse venkelsoep met gorgonzola

Bak de walnoten 5

Bak de walnoten in een droge koekenpan totdat ze lichtbruin kleuren.

Frisse venkelsoep met gorgonzola

Pureer de soep 5

Pureer de soep met een staafmixer. Roer de room door de soep en verwarm de soep nog 3 minuten (niet meer laten koken).

Frisse venkelsoep met gorgonzola

Serveer het gerecht 5

Roer voor het opdienen de room, walnoten, gorgonzola en tuinkers door de soep. Serveer lekker met wat brood.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam