Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 9 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de ovengrill voor. Bak de ui glazig in de hete boter in een soeppan in ongeveer 3 minuten. Voeg de soep en het water toe en verwarm het geheel.
Voeg de mosterd aan de soep toe
1 min
Roer in een kommetje de mosterd los met een paar lepels warme soep en voeg dit toe aan de rest van de soep. Laat 5 minuten zacht koken.
Voeg de maizena en de crème fraîche toe
1 min
Roer de maizena los met wat koud water. Voeg de maizena en de crème fraîche toe aan de soep, breng al roerende aan de kook. Laat de soep licht binden.
Rooster het stokbrood
1 min
Rooster het stokbrood onder de grill. Roer het kruidenbitter en de bieslook door de soep. Schep de soep in soepkommen, leg de sneetjes stokbrood erop, schep hierop de kaas. Zet de kommen onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer het gerecht
1 min
Serveer het gerecht. Maak er met Fries roggebrood en een salade op basis van ijsbergsla een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Verwarm de ovengrill voor en bak de ui
5
Verwarm de ovengrill voor. Bak de ui glazig in de hete boter in een soeppan in ongeveer 3 minuten. Voeg de soep en het water toe en verwarm het geheel.
Voeg de mosterd aan de soep toe
5
Roer in een kommetje de mosterd los met een paar lepels warme soep en voeg dit toe aan de rest van de soep. Laat 5 minuten zacht koken.
Voeg de maizena en de crème fraîche toe
5
Roer de maizena los met wat koud water. Voeg de maizena en de crème fraîche toe aan de soep, breng al roerende aan de kook. Laat de soep licht binden.
Rooster het stokbrood
5
Rooster het stokbrood onder de grill. Roer het kruidenbitter en de bieslook door de soep. Schep de soep in soepkommen, leg de sneetjes stokbrood erop, schep hierop de kaas. Zet de kommen onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer het gerecht
5
Serveer het gerecht. Maak er met Fries roggebrood en een salade op basis van ijsbergsla een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Opmerkingen 0