Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Friese Mosterdsoep

0
20min
Gemakkelijk
Traditionele Friese mosterdsoep.

Ingrediënten

-
9 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 9 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Ui
1 
Witte ui
4  el
Mosterd
200  ml
Zure Room
50  g
Geraspte kaas
80  g
Stokbrood
1  tl
Bieslook
20  g
Boter
2  el
Paneermeel
1.5  l
Water

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
119.09 kcal
koolhydraten
11.23 g
Eiwit
4.67 g
vetten
6.2 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

20 Minuten
Verwarm de ovengrill voor en bak de ui
1 min
Verwarm de ovengrill voor. Bak de ui glazig in de hete boter in een soeppan in ongeveer 3 minuten. Voeg de soep en het water toe en verwarm het geheel.
Voeg de mosterd aan de soep toe
1 min
Roer in een kommetje de mosterd los met een paar lepels warme soep en voeg dit toe aan de rest van de soep. Laat 5 minuten zacht koken.
Voeg de maizena en de crème fraîche toe
1 min
Roer de maizena los met wat koud water. Voeg de maizena en de crème fraîche toe aan de soep, breng al roerende aan de kook. Laat de soep licht binden.
Rooster het stokbrood
1 min
Rooster het stokbrood onder de grill. Roer het kruidenbitter en de bieslook door de soep. Schep de soep in soepkommen, leg de sneetjes stokbrood erop, schep hierop de kaas. Zet de kommen onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer het gerecht
1 min
Serveer het gerecht. Maak er met Fries roggebrood en een salade op basis van ijsbergsla een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Friese Mosterdsoep

Verwarm de ovengrill voor en bak de ui 5

Verwarm de ovengrill voor. Bak de ui glazig in de hete boter in een soeppan in ongeveer 3 minuten. Voeg de soep en het water toe en verwarm het geheel.

Friese Mosterdsoep

Voeg de mosterd aan de soep toe 5

Roer in een kommetje de mosterd los met een paar lepels warme soep en voeg dit toe aan de rest van de soep. Laat 5 minuten zacht koken.

Friese Mosterdsoep

Voeg de maizena en de crème fraîche toe 5

Roer de maizena los met wat koud water. Voeg de maizena en de crème fraîche toe aan de soep, breng al roerende aan de kook. Laat de soep licht binden.

Friese Mosterdsoep

Rooster het stokbrood 5

Rooster het stokbrood onder de grill. Roer het kruidenbitter en de bieslook door de soep. Schep de soep in soepkommen, leg de sneetjes stokbrood erop, schep hierop de kaas. Zet de kommen onder de grill tot de kaas gesmolten is.

Friese Mosterdsoep

Serveer het gerecht 5

Serveer het gerecht. Maak er met Fries roggebrood en een salade op basis van ijsbergsla een complete maaltijd van. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam